Skip to main content

Wanddecoratie kinderkamer meisje

Een muurschildering kan op van alles gebaseerd zijn, hieronder is het geïnspireerd op een behang. Heel lief met allerlei bloemen, geeft een gezellige sfeer voor een meisje. De schilderstijl is een soort aquarelstijl: niet heel realistisch qua lichtval, maar wel met allerlei kleurovergangen en nuances waardoor het een interessant en levendig beeld wordt. Mooie van deze schildering is dat je kind er niet 'uitgroeit', deze is zelfs geschikt voor volwassenen. 

bloemen wanddecoratie

Wil je weten wat de klant er van vindt? Lees de referentie van Edmund Gibson: "Birgit is echt een toppertje en levert fantastisch werk af! Ze heeft duidelijk en erg zichtbaar gevoel voor haar vak. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets wat wordt gebracht met gevoel en naar wat extra's op zoek bent. Bij ons heeft ze een eigen ontwerp gemaakt voor de muurschildering van onze kinderkamer op basis van een wallpaper van botanische bloemen. Niet twijfelen, gewoon voor gaan!"

Naam op muur

Een aantal jaar hiervoor heb ik de babykamer voor Vajèn geschilderd. Nu ze wat ouder is mag ze een echte meisjes schildering, eentje die ook leuk is voor een ouder meisje. Ze vond het vooral belangrijk dat het met roze en glitters was. De glitters kun je niet allemaal zien op de foto, hangt van de lichtval af. Heel sierlijk en lief voor in een meisjeskamer!

meisjes kamer wanddecoratie

Wil je weten wat Vajèn en haar ouders er van vinden? Lees hun reacties op Facebook >> "Hij is echt super mooi geworden!! Echt zo gaaf ontworpen en geschilderd door Birgit! Vajèn vindt hem geweldig ?"

Grote wolk met bloemen, hartjes en veren

Hartjes, veertjes en bloemen: duidelijk de kinderkamer van een meisje. Allemaal rondom een grote wolk, wolken komen op andere plekken in de kinderkamer terug: in de gordijnen en lamp. Haar naam, Raéli, staat er subtiel op. Ze kan nu lekker slapen onder haar roze wolk.

meisjes wanddecoratie veren bloemen roze

meisjes wanddecoratie

Wil je weten wat de klant er van vindt? Lees haar reactie bij de referenties:

"Het ontwerp was een schot in de roos en sluit perfect aan op de rest van de kamer. Niet alleen is Birgit professioneel, e denkt graag mee maar is ook nog eens een heel leuk en gezellig persoon om in je huis te hebben. Kortom zoek je echt een mooie kwalitatieve muurschildering, twijfel dan vooral niet en kies voor BIM Muurschildering."

Bekijk meer wanddecoratie voor in de kinderkamer van je dochter door op 'meisje' te filteren boven de foto's hieronder. 

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschilderingMeer kinderkamer muurschilderingen

FILTER door op een woord te klikken.

babykamer muurschilderingen werkwijze

 

Woonkamer en keuken muurschilderingen

Bekijk ze op een andere website: www.birgitcharles.nl >>

muurschilderingen woonkamer en keuken 

 

 

 

 

Schilderingen voor volwassenen op www.birgitcharles.nl >>

  

 

 

Muurschildering

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 


Muurdecoratie voor volwassenen 

Woonkamer of slaapkamer?

muurschildering slaapkamer

Stilleven voor in de keuken:

muurschildering in keuken

keuken wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering 


Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>