Bosdieren kinderkamer

Muurschildering met allerlei bosdieren voor in de kinderkamer, geschikt voor zowel een babykamer als een ouder kind. Eigenlijk voor alle leeftijden, zelfs volwassenen :-)

 

Wasbeer, vos, eekhoorn en vogel 

Het leuke van allerlei bosdieren is dat je ze in het echt kunt tegenkomen samen met je kindje, voor sommige dieren is het wel even zoeken, maar het kan wel. Sinds 2017 kun je wasbeertjes zien in Zuid-Limburg. De vogel, vos en eekhoorn zijn natuurlijk meer verspreid in Nederland. Ook leuk om er een verhaaltje bij te verzinnen. Het vogeltje staat op de uitkijk, richting de deur. De vos snuffelt in de boom, misschien wel op zoek naar het eekhoorntje dat te hulp schiet bij het verschonen van de baby. Het wasbeertje kijkt nieuwsgierig naar wat er gebeurt. 

kinderkamer dieren boom

eekhoorn boom vos wasbeer

NB: Deze muurschildering staat ook op www.birgitcharles.nl - mijn andere website

 

Benieuwd hoe de muurschildering in het echt eruit ziet? Lees de reactie van Bas en Noortje: "Na goed en fijn overleg met Birgit heeft zij in 2 dagen onze babykamer prachtig beschilderd. Vooraf hadden we een idee in ons hoofd en met de tips en ideeën van Birgit kwam het tot een definitief plan. Het is in het echt nog mooier geworden dan we vooraf hadden kunnen denken. We zijn dan ook heel erg blij met het resultaat!"

 

Egel schilderij

Dit schilderij hangt boven het bedje, in dezelfde kamer als de schildering met het wasbeertje. Heel grappig, een egeltje dat rijdt in een oldtimer racewagen. De combinatie van een schilderijtje samen met een muurschildering maakt het extra bijzonder. Uiteraard handig dat het schilderij te verplaatsen is.

schilderij egel auto

schilderij auto dier 

Meer informatie over het laten maken van een schilderij vind je in het hoofdmenu > schilderij.

 

Hert, vogel en vlinders

Muurschildering met een hertje bij een boom, vogel en vlinders. Deze schildering is gemaakt zonder eerst een ontwerp voor te leggen aan de klant: zolang er maar een boom, hertje, vogel en vlinder was. Twee jaar eerder heb ik in de babykamer van het meisje geschilderd (Forever Friends beertjes). Nu komt er een broertje of zusje bij en heeft zij een 'grote meisjeskamer' gekregen, daar past deze schildering heel goed bij. Er staat nog een commode naast, straks komt daar een bureau. Het vogeltje kijkt gezellig toe... Het hertje snuffelt in de richting van de vlinder. Het meisje is dol op blauw, dus blauwe vlinders konden niet ontbreken. Hopelijk wordt ze net zo dol op deze schildering als op haar eerste! Ze gaf het hertje gelijk een kusje, zo lief!

bosdieren kinderkamer
bosdieren hert
hert muurschildering

De muurschildering is op spachtelputz gemaakt, de muur was reeds 2x overgesausd zodat het minder korrelig is. Van dichtbij is de structuur goed te zien. Een gedetailleerde vacht kun je niet schilderen op structuur, maar wel een impressie er van.

 

 

Vosje, konijn en vogels

Deze schildering is op twee muren gemaakt: de vos aan de linkerkant van het raam en het konijntje met de vogels aan de rechterkant van het raam. Heel speels doordat de ruimte/vorm van de muren bij de vensterbank gebruikt is.

Ook bij deze schildering mocht ik voor de tweede keer komen nu er een kindje bij komt. Voor de grote zus heb ik twee jaar ervoor een roze bloesemboom met bosdieren gemaakt.

konijn vogels
vos muurschildering
konijntje

Deze schildering met bosdieren is ook op structuur gemaakt: de granol/grove spachtelputz is wel heel vaak overgeschilderd zodat de diepste 'gaten' al gevuld zijn. Op de close-up bij het konijntje kun je de structuur zien.

 

 

Meer muurschilderingen met bosdieren?

Bekijk een babykamer met egel, eekhoorns, hert en een lief vosje >>

Bekijk (oudere) schilderingen met koolmeesjes, roodborstjes en een merel >>

 

 

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschildering

 

Meer kinderkamer muurschilderingen

FILTER door op een woord te klikken.

babykamer muurschilderingen werkwijze

 

Muurschilderingen

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

 

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 

 


Muurdecoratie voor volwassenen

Woonkamer of keuken?

portret wanddecoratie slaapkamer
silhouet landschap wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>

 


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen

 


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering

 


 

Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


 

Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>