Babykamer Dirk Draak

Muurschildering van het draakje van de Prenatal serie 'er was eens...' op een wolk met sterren: super gezellig in je babykamer! De bruinig-grijze tinten zijn afgestemd op de meubels. Er komen nog meer babykamer spullen uit de Dirk Draak serie, zo wordt de wanddecoratie een mooi geheel met de kamer.

  • Heb jij een kleine babykamer? Deze schildering past altijd!
  • Heb je een muur met structuur? Ook daarop kan ik deze voor je schilderen.
  • De sterren en het mutsje kunnen uiteraard ook in het roze voor een meisje.
dirk draak babykamer
dirk draak

Wil je weten wat de klant van deze schildering vindt? Ze hebben een referentie geschreven: "Birgit echt heel erg bedankt voor de SUPER mooie muurschildering van Dirk de draak! Hij is zo ontzettend mooi geworden, we zijn er erg blij mee. Een echte aanrader om door Birgit je muurschildering te laten maken. Groetjes Paul en Lianne"

 

Draakje Dirk met bloesemboom

Het draakje van Prenatal leent zich voor leuke wanddecoratie in de babykamer. Hij (zij?) wordt in slaap gezongen door een vogel, wel zo toepasselijk voor boven het bedje. In dit geval heeft het zingende vogeltje nog een extra betekenis, speciaal bedacht door BIM Muurschildering voor de moeder van de baby. 

draak dirk wanddecoratie

draakje dirk

Benieuwd hoe de klant deze schildering ervaart? Lees haar volledige reactie bij de referenties. Centina Nachtegaal: "Ze brabbelt er veel tegen. Dus volgens mij is ze er blij mee. Vooral het vogeltje vind ze leuk. Hele verhalen heeft ze er tegen. Echt heel erg leuk. Mocht ik nog een keer een schildering willen weet ik je zeker te vinden. Deze is namelijk echt prachtig. Valt echt bij iedereen in de smaak!"

 


Dirk Draak met boom en groen gebladerte

Het draakje staat ook heel mooi in een bruine boom met groen gebladerte. Hier zijn de bloemetjes een stuk subtieler. Behalve dat het geel/oranje heel mooi staat bij het 'poedergroen' is het nog eens handig ook: het zijn echte 'gender neutrale' kleuren.  

draakje prenatal 

 

 

Muurschildering Dirk Draak met petje

Dirk Draak op een wolk, deze keer met een petje. Het petje maakt hem net wat stoerder, voor een jongetje. Wel met een zachte kleur blauw en op een gebroken witte muur, wat het geheel rustig houdt. De 5-punt sterren komen terug in de rest van de babykamer, oa bij de commode en de gordijnen zodat het een mooie eenheid vormt.

dirk draak muurschildering

Benieuwd wat de klant er van vindt? Lees de Google review: "Birgit dacht vanaf het begin mee en vertelde waarom bepaalde dingen wel of niet een mogelijkheid waren. Daarnaast kwam ze met eigen ideeën die aansloten bij onze gedachten. Dat was fantastisch! Het eindresultaat mag er dan ook zeker wezen en we zijn er enorm blij mee! Iedereen die onze babykamer in loopt en de muurschildering ziet, vindt hem heel gaaf en uniek en dat was precies wat we ons van te voren erbij voorgesteld hadden. Petje af en enorm bedankt!"

 

Meer muurschilderingen met het draakje Dirk

draak babykamer

Bekijk meer Dirk Draak muurschilderingen >>

 

Wil je het draakje in een andere houding? Hij kan natuurlijk ook wakker zijn en iets doen. Of twee draakjes: een slapende en een actieve. Ik maak graag een ontwerp voor je. Klik op de interesse knop hieronder voor meer info.

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschildering

 

Meer babykamer muurschilderingen

FILTER door op 'babykamer' te klikken of een ander woord.

babykamer muurschilderingen werkwijze

 

Muurschilderingen

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

 

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 

 


Muurdecoratie voor volwassenen

Woonkamer of keuken?

portret wanddecoratie slaapkamer
silhouet landschap wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>

 


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen

 


Op de hoogte blijven?

facebook   instagram muurschilderingen   Linkedin bim muurschildering pinterest babykamer muurschildering

 


 

Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


 

Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>

Heb je hulp nodig bij het geboortekaartje? Vraag het gerust!