Skip to main content

Over BIM

Mijn naam is Birgit Charles-Amersbeek en ik maak muurschilderingen en schilderijen in kinderkamers onder de naam BIM Muurschildering, van het ontwerp tot en met de realisatie. Ik haal voldoening uit het maken van mooie, vrolijke schilderingen en vind het leuk om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten én blij te maken met een schildering. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei andere mooie dingen in het leven :-)

Hoewbirgit bim muurschilderingel ik vroeger graag tekenaar wou worden, heb ik in de eerste plaats toch gekozen voor een 'zeker' beroep en jaren op een totaal ander werkgebied gewerkt. Het schilderen kwam pas later, af en toe naast mijn baan, gewoon voor mijn plezier. Op canvas, niet op een muur.

Veel mensen dromen ervan om het roer totaal om te gooien. Bij velen blijft het daarbij. Ik heb in 2011 besloten om mijn droom te realiseren met BIM Muurschildering en Schilderijen. Wat begon als 'leuk om te doen' is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie.

Zoals bij de meeste creatieve ZZP’er die kleine opdrachten (1-3 dagen werk) leveren, is de ontwerp- en schildertijd maar een klein deel van mijn werkweek. Er komt helaas veel meer bij kijken om hier je brood mee te kunnen verdienen, zowel in kosten als tijd.

De vele positieve reacties van klanten in combinatie met mijn eigen enthousiasme voor het vak maakt dat ik het blijf doorzetten. Voor de 1e keer bij een klant en zeker als ik dan voor een 2e kamer weer mag komen. Als ik dan hoor dat ouders en kind zoveel plezier samen hebben van de schildering, maakt dat het extra mooi. Ik ben hier heel dankbaar voor en hoop het nog vele jaren te kunnen voortzetten. 

Wil je weten hoe ik te werk ga voor een muurschildering?
Bekijk werkwijze

Wil jij ook zo'n gave muurschildering?

vraag gratis offerte aanIk ga graag voor je aan de slag!

Meer schilderingen

De schilderingen die ik prive maak variëren sterk qua stijl en onderwerp, vaak met dieren maar ook figuratief.  Op www.birgitcharles.nl staan muurschilderingen voor volwassenen en bedrijven.

Muurschildering

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 


Muurdecoratie voor volwassenen 

Woonkamer of slaapkamer?

muurschildering slaapkamer

Stilleven voor in de keuken:

muurschildering in keuken

keuken wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering 


Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>