Over BIM

Mijn naam is Birgit Charles-Amersbeek en ik maak muurschilderingen en schilderijen in kinderkamers onder de naam BIM Muurschildering, van het ontwerp tot en met de realisatie. Ik haal voldoening uit het maken van mooie, vrolijke schilderingen en vind het leuk om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten én blij te maken met een schildering.

 

birgit bim muurschilderingAl van jongs af aan ben ik gek op knutselen en tekenen geweest. Zo was ik altijd bezig met het natekenen van plaatjes. Met name Disney figuurtjes, maar ook de Troetelbeertjes waren mijn favorieten. Soms ontwierp ik zelf bedachte figuurtjes, dit waren meestal dieren.

 

Hoewel ik vroeger graag tekenaar wou worden, heb ik in de eerste plaats toch gekozen voor een 'zeker' beroep en jaren op een totaal ander werkgebied gewerkt. Het schilderen op canvas kwam pas later, af en toe naast mijn baan.

 

Veel mensen dromen ervan om het roer totaal om te gooien. Bij velen blijft het daarbij. Ik heb in 2011 besloten om mijn droom te realiseren met BIM Muurschildering en Schilderijen. Wat begon als 'leuk om te doen' is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Niet alleen vanwege het bedenken en het maken van de schildering, maar ook door de vele enthousiaste en positieve reacties van klanten. En als ik dan voor een 2e kamer weer mag komen en hoor dat ouders en kind zoveel plezier samen hebben van de schildering, maakt dat het extra mooi. Ik ben hier heel dankbaar voor en hoop het nog vele jaren te mogen voortzetten.

 

Wil je weten hoe ik te werk ga voor een muurschildering?
Bekijk werkwijze

 

Wil jij ook zo'n gave muurschildering?

vraag gratis offerte aanIk ga graag voor je aan de slag!

 

Meer schilderingen

De schilderingen die ik prive maak variëren sterk qua stijl en onderwerp, vaak met dieren maar ook figuratief.  Op www.birgitcharles.nl staan muurschilderingen voor volwassenen en bedrijven.

  

BIM Birgit Charles

bloemen wanddecoratie

Ook een schildering in je woonkamer of eigen slaapkamer?

Bekijk deze op www.birgitcharles.nl