Skip to main content

Boomhut kinderkamer

Deze boomhut schildering is gemaakt voor Benz. Een paar jaar daarvoor heb ik in zijn babykamer een schildering mogen maken. Nu ze verhuisd zijn, mocht hij een nieuwe schildering. Het is een schildering die niet snel kinderachtig wordt en tijdloos is. De kinderkamer is ruim, deze boom neemt wat meer breedte in dan de schildering hierboven.

kinderkamer boomhut

Boomhut basisschool

Deze boomhut is gemaakt in een basisschool op een ronde muur, zoals te zien is komt de schildering daar net zo mooi op uit als op een rechte muur. De boom wordt gebruikt om een wisselend thema in het leerprogramma aan te duiden. Dan worden er dingen aan het touw gehangen en aan de boom komen nog een paar plankjes waar iets uit het thema op gezet wordt: superleuk idee van de directrice! Het ontwerp van de boom is uiteraard door BIM Muurschildering gemaakt. Het vogeltje bij de boomhut is een beetje nukkig: armen (vleugels) over elkaar en bekje in de lucht, tja doen kinderen ook wel eens ;-) Elke keer kwamen er kinderen langs (soms hele groepen) met veel 'oooooooh', 'aaaaaah', 'wat mooi zeg, het is net echt': bijzonder dat ze dat verschil op jonge leeftijd al kunnen zien! En dan die stralende gezichtjes erbij, fantastisch om hier te schilderen. 

boomhut
boomhut kinderen

Kraaiennest

Deze is ook gemaakt op dezelfde basisschool, BSO de Pionier. Het jongetje met de telescoop komt uit hun logo, op de vlag staat een deel van hun logo. De ronde muur leent zich goed voor het ronde kraaiennest en boom. Een kraaiennest vind je meestal op een schip, om de kinderen de dubbele betekenis uit te leggen is deze in de boom gemaakt. Bij wijze van grapje zit er nog een vogel naast met een takje in zijn bek, klaar om een nestje te bouwen. Ook deze boom is een themaboom, later komen er nog plankjes aan. 

bso basisschool

Boomhut muurschildering

Deze boomhut muurschildering is gemaakt in een jongens kinderkamer, voor Max. Het ene vogeltje kwettert vrolijk naar het andere vogeltje op het hek. Het donkerblauw met sterretjes past bij de gordijnen en de lamp.

boomhut kinderkamer
boomhut muurschildering

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschilderingMeer kinderkamer muurschilderingen

FILTER door op een woord te klikken.

babykamer muurschilderingen werkwijze

 

Woonkamer en keuken muurschilderingen

Bekijk ze op een andere website: www.birgitcharles.nl >>

muurschilderingen woonkamer en keuken 

 

 

 

 

Schilderingen voor volwassenen op www.birgitcharles.nl >>

  

 

 

Muurschildering

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 


Muurdecoratie voor volwassenen 

Woonkamer of slaapkamer?

muurschildering slaapkamer

Stilleven voor in de keuken:

muurschildering in keuken

keuken wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering 


Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>