Luiaard

Deze luiaard muurschildering is duidelijk voor een meisje gemaakt: met veel roze bloemen. De liaan geeft het een jungle gevoel, toch een beetje stoer ondanks alle bloemen. De luiaard hoefde niet helemaal realistisch, mocht best een beetje Disney stijl: dat zie je terug in het gezicht, met name de ogen zijn een stuk groter. Ze heeft haar luiaard gelijk al een naam gegeven: Snuffel :-)

Een paar jaar geleden mocht ik ook een schildering maken voor hetzelfde gezin, bij haar oudere zus. Zij kreeg Tinkerbel, ook met roze bloemen. Sommige van de bloemen en hartjes bladeren doen een beetje aan die schildering denken.

 

Ondanks dat de muur structuur heeft, is het me toch gelukt om een vacht te schilderen. Bij zwaardere structuur zoals spachtelputz is een dergelijke vacht niet mogelijk.  

luiaard muurschildering

Wil je weten wat de klant er van vond? Lees Dorien's referentie: 'Emily is super blij met Snuffel, de prachtige luiaard op haar kamer. Weer boven verwachting. We hoefden het concept van te voren niet te zien want we wisten dat het weer fantastisch zou worden. Echt een topper ben je!!!!'

 

Wil je liever een volledig realistische luiaard (geen cartoon/Disney gezicht)? Dat kan! Vraag gerust naar de mogelijkheden >>

 

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschildering

 

Meer kinderkamer muurschilderingen

FILTER door op een woord te klikken.

babykamer muurschilderingen werkwijze

 

Muurschilderingen

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

 

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 

 


 

Muurdecoratie voor volwassenen 

Woonkamer of slaapkamer?

muurschildering slaapkamer

Stilleven voor in de keuken:

muurschildering in keuken

keuken wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>

 


 

Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen

 


 

Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering

 


 

Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


 

Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>