Skip to main content

Pool landschap met ijsberen, pinguins en zeehond

Een hele ruime babykamer vol met allerlei pooldieren, met name pinguïns zodat het een thema/geheel wordt. Gave opdracht voor mij om zoveel dieren zelf te ontwerpen. Welk dier op de Noordpool of Zuidpool voorkomt, deed er niet toe, gaat om een gezellige schildering met pooldieren voor in de babykamer.

pool landschap

pinguins muurschildering

De kleur van de muur is warm, mooi met de koelere ijs tinten. De mint/aqua kleur van het ijs geeft meer diversiteit en is gender neutraler dan veel blauw. De ondergaande zon gloed maakt het warmer en diverser. De lichtval geeft extra veel nuances, zowel in het water als op het ijs en de vacht. Dat laatste is amper te zien op de foto, gelukkig wel in het echt. Geschilderd voor twee meisjes, maar kan ook voor een jongetje. Een super complete en gezellige babykamer!

Zeehond met pinguïn

Op de andere muur in de babykamer naast de commode en boven een fauteuil is deze schildering gemaakt. De pinguïn kijkt nieuwsgierig toe terwijl de meisjes verschoond worden en probeert de kamer in te komen. De zeehond lacht ligt in een deuk erom. 

zeehond pinguin babykamer

Ontwerp muurschildering

Als onderdeel van de afspraak kun je een getekend ontwerp vooraf ontvangen. Het ontwerp is een schets en in principe nooit in kleur, de kleur stemmen we wel vooraf globaal af. Vervolgens worden ze ter plaatse gemengd zodat ze precies afgestemd kunnen worden. 

muurschildering ontwerp

Pinguïn muurschildering

Deze pinguïn is ook in dezelfde babykamer gemaakt, die maakt er een feestje van in zijn eentje :-) De party-pinguïn staat naast de commode, met aan de andere kant dan de zeehond schildering. 

pinguin muurschildering 

Benieuwd wat de klant er van vindt? 

Lees de ervaring van Inge op de referentiepagina >>

"Wij hadden zelf geen vast plaatje in ons hoofd dus Birgit kon haar eigen creativiteit kwijt en dat heeft heel erg goed uitgepakt (ik raad zeker aan om haar creativiteit te benutten en niet te kiezen voor iets bestaands) Het schilderen op locatie was prettig, bij het opstarten kijk je samen naar de juiste grootte en plek. Ook tijdens het schilderen vraagt Birgit regelmatig om feedback, zodat er op tijd bijgestuurd kan worden indien nodig (was bij ons niet nodig :-) ) Birgit neemt al haar eigen spullen mee en laat het netjes weer achter. Verder is Birgit heel gezellig en ik zou haar zeker aanraden mocht je een leuke en originele muurschildering willen."

Nog een muurschildering met pinguïns?

Bekijk deze Happy Feet muurschildering, jaren geleden gemaakt.  

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschilderingMeer babykamer muurschilderingen

FILTER door op 'babykamer' te klikken of een ander woord.

babykamer muurschilderingen werkwijze

 

Woonkamer en keuken muurschilderingen

Bekijk ze op een andere website: www.birgitcharles.nl >>

muurschilderingen woonkamer en keuken 

 

 

 

 

Schilderingen voor volwassenen op www.birgitcharles.nl >>

  

 

 

Muurschildering

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 


Muurdecoratie voor volwassenen 

Woonkamer of slaapkamer?

muurschildering slaapkamer

Stilleven voor in de keuken:

muurschildering in keuken

keuken wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering 


Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>