Dombo muurschildering

Dombo, in het Engels Dumbo, het schattige olifantje uit de gelijknamige Disney film. In 2019 is er weer een vernieuwde film van uitgekomen met Dombo in een nieuwe stijl. De klassieke Disney film blijft toch wel favoriet. Hier is Dombo met neutrale kleuren geschilderd, zodat het geschikt is voor een jongen en meisje. De boom zelf heeft allerlei kleurtjes zodat je een heel vrolijk geheel krijgt. De kleuren zijn hier heel zacht gehouden, dit kan ik ook voor je maken met sterkere kleuren zodat je een regenboog boom krijgt. 

dombo muurschildering

dombo 

De muurschildering is gemaakt op grijs behang met een subtiel glittertje erin. Als je goed kijkt kun je de glittertjes zien op de close-up foto. 

Geboortekaartje Dombo

Van deze schildering heb ik een uniek geboortekaartje gemaakt, speciaal voor Daphne. De foto's van haar schildering zijn gebruikt als basis, vervolgens uitgeknipt en bewerkt in Photoshop om het een mooi geheel te maken. 

geboortekaart dombo

Wil je ook zo'n origineel geboortekaartje? Bekijk meer originele geboortekaartjes of ga gelijk naar prijs en werkwijze en bestel bij jouw schildering!

Dombo meisjeskamer

Dombo hoeft natuurlijk helemaal niet met een kraag en hoedje op, bij deze muurschildering had Disney's Dombo een dagje vrij van het circus ;-) Heel lief voor in de babykamer, ook leuk als het meisje wat ouder is. Op deze muur is de schildering op knuffelhoogte gemaakt, dat kwam beter uit met het schuine plafond. De schildering kan natuurlijk ook boven het bed.

Dombo disney muurschildering

dombo disney 

Dombo met Timothy muis op wolk

Grappig en toch schattig hoe Dombo het muisje wegblaast op een wolkje richting het bedje... Ik kan eindeloos schilderingen bedenken met Disney figuurtjes... De muurschildering is heel kleurrijk met felle, sprekende kleuren. Past goed bij de vrolijk gekleurde accessoires in de rest van de babykamer. Ook van deze Dombo muurschildering is een origineel geboortekaartje gemaakt. 

dombo muis muurschildering

Benieuwd of de klant er blij mee is? Lees de reactie van de familie Diepeveen: "De service van Birgit is echt super! Na telefonisch wat door te spreken kwam ze met ideeën en een ontwerp. Direct klikte het! Daarbij mag je kritisch zijn. En geef iets aan en ze verzint er echt een oplossing voor!
Het is het geld meer dan waard vooral omdat je merkt dat je niet een van de klanten bent. Maar ze echt interesse in je toont en in alles met je meedenkt. Heel erg bedankt voor onze mooie babykamer en geboortekaartje!"

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschilderingMeer muurschilderingen

FILTER foto's door op een woord te klikken.

babykamer muurschilderingen werkwijze

 

Woonkamer en keuken muurschilderingen

Bekijk ze op een andere website: www.birgitcharles.nl >>

muurschilderingen woonkamer en keuken 

 

 

 

 

Schilderingen voor volwassenen op www.birgitcharles.nl >>

  

 

 

Muurschildering

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 


Muurdecoratie voor volwassenen 

Woonkamer of slaapkamer?

muurschildering slaapkamer

Stilleven voor in de keuken:

muurschildering in keuken

keuken wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering 


Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>
 


Altijd de nieuwste schilderingen? Volg me op social media!

facebookLinkedin bim muurschilderinginstagram muurschilderingenpinterest babykamer muurschilderingyoutube bim muurschildering

Copyright BIM Muurschildering© 2023. Alle rechten voorbehouden.   |   Disclaimer  |   Links   | Schilderingen A-Z