Skip to main content

Referenties BIM Muurschildering

Op deze pagina kun je ervaringen van mensen lezen die een muurschildering of een schilderij voor hun babykamer of kinderkamer hebben laten maken door BIM Muurschildering / Birgit Charles. Bekijk ook de reacties op mijn Facebook pagina.

Wil je zelf ook je ervaring delen?

ervaring muurschildering


Sathies & Sharina Saktoe
Muurschildering op structuur (spachtelputz): Disney figuurtjes
5-3-2024

Wij hebben Birgit via het internet gevonden. Het was een schot in de roos. Het was zoeken omdat we ook spachtelputz muur hebben.

We hadden contact zowel via de mail als telefonisch. Je kan goed je wensen met haar bespreken en ze geeft hierbij ook goed advies.
Voordat ze echt begint met schilderen bespreekt ze de kleuren of het naar wens is en ze werkt heel netjes.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kan haar zeker aanbevelen.

disney muurschildering spagtelpoets  

Suzanne van der Bliek
Kinderkamer muurschildering: landschap en boom met beren
26-2-2024

Birgit Bim muurschildering gevonden via internet en bericht gestuurd dat ik graag een muurschildering wilde voor de babykamer. Kreeg een snelle reactie en werd ook meteen gebeld. Hele fijne en directe communicatie en goed overleg over de wensen, kleuren en de kosten. Birgit maakt prachtige schilderingen en laat voorbeelden en kleuren zien en begint pas als je akkoord bent. Ook doet zij onderzoek naar wat er passend is in de tekening. Goede tijdsplanning kunnen afspreken en alles verliep heel fijn en soepel. Ben heel erg blij en tevreden met het resultaat en samenwerking met Birgit was heel erg fijn! Ook de geboortjeskaartjes laten maken door BIM Muurschildering. Zeker een aanrader en resultaat is prachtig geworden!!

kinderkamer beren muurschildering 

 

 

 

 


Annemieke van der Lelij
Babykamer muurschildering Me to You
8-2-2024

Wij hebben een ontzettend mooie muurschildering laten maken door Birgit in de kinderkamer. Heel leuk dat bestaande ideeen worden gecombineerd met specifieke eigen wensen.
Een unieke look!

 


Lennard
Disney muurschildering voor een meisje
30-1-2024

Onze verwachtingen overtroffen! Birgit heeft prachtig werk geleverd en we zijn heel erg blij met het resultaat. Bedankt Birgit!


Sandra Jansen
Muurschildering jungle apen (orang-oetans) en geboortekaartjes
14-12-2023

Nadat we er achter kwamen dat we ons 2e kindje verwachten wisten we al snel wat we in de babykamer wilde. Weer een muurschildering van BIM. Hazeltje is ons en onze dochter zo bevallen dat we weer Birgit gemaild hebben.
Dit keer 2 apen 1 grote zus aap en de baby. En wat is het weer gaaf geworden, Birgit heeft weer een top ontwerp gemaakt passend bij de ruimte en onze wensen. Ook ons geboorte kaartje hebben we weer bij haar besteld. Nog even geduld en onze kleine man of vrouw kan genieten in het kamertje! 

geboortekaart jungle apen jongen


Marit & Danny Mooijman
Safari dieren babykamer
4-12-2023

Op internet vonden wij een afbeelding van safari dieren waarvan wij dachten dat dit leuk zou staan in onze baby kamer. Wij hebben Birgit hier haar eigen draai aan laten geven, zodat het een unieke muurschildering zou worden.

En wat zijn wij blij met het eindresultaat!! De dieren zijn nog leuker, liever en vrolijker geworden dan op de afbeelding die we als voorbeeld hadden.

Bedankt Birgit voor dit prachtige eindresultaat!

Reactie Birgit / BIM Muurschildering: 
Dank je Marit en Danny, fijn dat jullie zo blij zijn met het ontwerp en de schildering! De diertjes van de gestuurde afbeelding waren ook schattig, maar niet helemaal mijn stijl en bovendien voelt het kopiëren van een muursticker van andermans ontwerp niet goed voor mij. Fijn dat jullie mij de opdracht gaven een eigen ontwerp aan te leveren! Je afbeelding gaf een uitgangspunt voor het gesprek, aan de hand daarvan kon ik doorvragen waar jullie blij van werden: lieve cartoonstijl safari dieren, mag best een beetje gek zijn, geschilderd in zachte kleuren.  

 


Rens en Arwen
Disney babykamer muurschildering en geboortekaarten
19-9-2023

Birgit maakt echt de leukste muurschilderingen, ook als je wat anders wilt dan de 'standaard' Disney figuren. En die zijn al zo leuk bij haar.

We hadden geen idee hoe we de tekening wilden hebben, en daarom hebben we alles doorgezet aan Birgit. Veel figuurtjes die we leuk vonden, net even anders. Succes!

Het werd met dank aan Birgit een mooi verhalend geheel met veel detail, diepte en authenticiteit. Ook de door vertaling naar de geboortekaartjes gebeurde op een eigen manier omdat de tekening te groot was om zomaar op de kaart te plaatsen.

Birgit heeft een zeer groot creatief brein, is tof om mee te werken, schakelt snel en professioneel en weet precies de kern van de vraag van ons als ouders te vatten in een unieke tekening die bij onze zoon past.

Birgit, het was echt een feestje met je te werken en je over de vloer te hebben, dank voor alles!

Knuffel van ons


Nathalie Brugts-Karsemeijer
Disney muurschildering: Dombo met kleurrijke boom
18-8-2023

Wat een prachtige muurschildering zeg! Echt super blij mee. We kunnen niet wachten op de komst van onze kleine.

Dankjewel!!!!

 


Jeroen Bakker-Ree
Meisjeskamer muurschildering: Vliegende eenhoorns en regenboog
8-8-2023

We zijn super tevreden met het resultaat. De communicatie van begin tot het eind. Alles wat we besproken hadden vooraf werd perfect vertaald naar de muurschildering. Ik zou bimmuurschildering iedereen aanraden die opzoek is naar een muurschildering.


Danielle en Ralph
Babykamer muurschildering: boom met zwarte beren
5-5-2023

Voor de inrichting van de babykamer kwamen we uit op een muurschildering en na wat zoeken vonden we BIM muurschilderingen.

En we hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. Het was heel makkelijk om in contact te komen en dat contact verliep soepel en ging snel. We hebben onze wensen door gegeven en Birgit is daar mee aan de slag gegaan.

Een afspraak om het te plaatsen was zo gemaakt en binnen twee dagen was het klaar. We zijn super tevreden over het eind resultaat. Birgit hield daar in rekening met onze wensen en dacht goed mee wat het leukste zo zijn voor ons kindje als hij klein is tot wat groter. Dikke aanrader!!!

 


Thijs en Danine
Meisjeskamer muurschildering: eenhoorn met regenboog
21-4-2023


Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor brigit en de geweldige service die zij heeft geleverd. Zij heeft zichzelf keer op keer bewezen als een uitstekende professional en ik kan haar van harte aanbevelen aan anderen.

Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van het project was zij zeer professioneel en betrokken. Zij toonde een oprechte interesse in mijn wensen en behoeften en dacht actief mee over hoe deze het beste vervuld konden worden. Ik heb de samenwerking met haar als zeer prettig ervaren.

Mijn dochter is intens blij met haar mooie eenhoorn, bedankt brigit!


Pieter & Angelique
Jongenskamer muurschildering: Afrika / safari dieren
7-4-2023

Birgit heeft een prachtige muurschildering gemaakt op de nieuwe kamer van onze zoon! Van te voren hebben wij regelmatig contact met elkaar gehad over onze wensen, de mogelijkheden en gaf Birgit tips/adviezen over de ondergrond qua soort verf en kleur. Tijdens het schilderen is er ook overleg geweest en konden de kleuren en details nog aangepast worden. Zelfs toen de schildering klaar was zag Birgit een klein detail waar zij niet tevreden over was en heeft ze dat nog aangepast. Echt een aanrader deze vakvrouw!


Iris
Jungle muurschildering: tijgers, luipaard en luiaard 
23-1-2023

Birgit heeft zulke prachtige muurschilderingen gemaakt in de babykamer in ons huis. Overleg van tevoren ging ook goed, we konden goed aangeven wat we wilden en ze heeft heel goed naar ons geluisterd en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Onze dochter van inmiddels 7 weken oud is momenteel helemaal gefascineerd door de blauwe papagaai! En zelf zitten we ook graag in de kamer te staren naar de muren om ons heen. Nogmaals ontzettend bedankt Birgit!

 


Jessica Loijens
Muurschildering en geboortekaartje: Tijgertje
28-7-2022

Het was een hele fijne ervaring om met Birgit te kunnen "samen werken". Wij hadden natuurlijk wel de opdracht, maar ze heeft dit echt geweldig mooi uitgewerkt.
De communicatie liep vanaf het begin soepel en heel vriendelijk.
De muurschildering is bijzonder mooi geworden. Hadden het niet zo bizar mooi verwacht eerlijk gezegd. Het lijkt bijna 3D. En het geboortekaartje is ook heel snel en mooi gemaakt. Ondanks onze eigen strubbelingen van wat we nu wel of niet wilden, bleef Birgit ons heel goed en vriendelijk helpen.

Super bedankt voor het mooie kunstwerk waar we jaren van zullen gaan genieten en het geboortekaartje is natuurlijk ook iets voor de rest van ons leven (en vooral van de kleine meid).

Een echte aanrader!!!

 


Glenn en Eva
Disney babykamer muurschildering: Bambi met Dombo
30-06-2022

We hebben een prachtige muurschildering van Birgit cadeau gekregen van onze (schoon)ouders en hadden het niet mooier kunnen wensen/bedenken!

We hadden in het begin moeite met kiezen tussen Dombo en Bambi en Birgit heeft ervoor gezorgd dat dit niet hoefde door een prachtige en superleuke combi te maken!

Hier gaan we nog heel veel jaren plezier aan hebben, super bedankt! 


Anke
Meisjeskamer muurschildering voor grote zus en Disney geboortekaart zoontje
29-6-2022

In 2019 hebben wij kennis gemaakt met Birgit, zij heeft voor ons een prachtige muurschildering gemaakt van Dombo - eveneens een uniek geboortekaartje.
Inmiddels is de tweede onderweg en gaat onze dochter naar een andere kamer. Weer hebben wij Birgit ingeschakeld, de nieuwe kamer verdient natuurlijk ook een prachtige schildering. En dat is het geworden!! De lievelingsknuffel van onze dochter lekker aan het relaxen in de boom.

Maar we wilden ook weer een geboortekaartje, dit keer weer van Dombo, maar niet hetzelfde. Ook nu heeft Birgit weer ontzettend fijn meegedacht en een prachtig kaartje gemaakt voor onze zoon.

Na de eerste schildering wisten we het natuurlijk al, maar de tweede schildering heeft het weer bevestigd. De samenwerking / communicatie / planning met Birgit is super en het eindresultaat werkelijk waar prachtig!


Adjai
Babykamer muurschildering en geboortekaart: Me to You
28-5-2022

Ontzettend blij met het werk van Birgit. Zowel haar muurschildering als babykaart was ontzettend mooi. De dienstverlening is enorm professioneel en warm. Een aanrader op alle niveaus.  


Kirsten
Jungle kinderkamers met apen en papegaai: Tijger  en Olifant
28-3-2022

Wat zijn wij blij met onze muurschilderingen! 2 prachtige jungle kamers voor onze tweeling jongens past bij elkaar maar toch heel anders! Zo mooi en zo blij

  

 


Noortje
Konijntje schilderijtje en geboortekaart
1-3-2022

Birgit heeft voor onze dochter een heel leuk schilderijtje en bijbeghorend geboortekaartje gemaakt. Na een mailtje en telefoontje met Birgit is zij aan de slag gegaan, ze snapte precies waar we naar op zoek waren en we zijn dan ook superblij met het resultaat. Het schilderij hangt nu op de babykamer, waar Birgit in 2019 ook al een schildering op de muur had gemaakt, en het past er precies bij. Onze zoon van 2.5 heeft zijn schilderijtje mee gekregen naar zn nieuwe kamer en ook dat is nog steeds een succes. 


 Wil jij ook zo blij worden en genieten van je eigen muurschildering?

Ik ga graag voor je aan de slag!


Felicia

Babykamer muurschildering met geboortekaart: Me to You in draagzak

30-01-2022

Onze muurschildering is echt dé eyecatcher van de babykamer. Birgit denkt heel erg met je mee en mengt de kleuren ter plekke zodat het mooi past bij de meubels en het behang. Ook voor de geboortekaartjes kwam ze met leuke ideeën, we zijn erg blij met het eindresultaat!

 


Renate

Kinderkamer muurschildering: Afrika dieren (luipaard, giraf en aap)

30-11-2021

Wij hadden Birgit de vrije hand gegeven voor een muurschildering en alleen het thema "afrika" voor de kamer van onze zoon en dochter. Ze ging helemaal haar eigen gang, je merkte nauwelijks dat ze er was. Het eindresultaat is prachtig geworden, we zijn er heel blij mee.

 


Robin, Marije & Lieke

Babykamer muurschildering: Simba

18-11-2021

Via internet in contact gekomen met Birgit voor een muurschildering in de kamer van onze dochter. Naast een fantastisch resultaat hebben we een prettige samenwerking gehad, Birgit luisterde naar onze wensen en denkt goed mee. Uiteindelijk zat de schildering er in no time op. Normaals bedankt!!


Nathalie
Babykamer muurschildering: Disney olifantje uit Jungle Book
26-7-2021

Na zoeken op internet kwamen we uit op deze leuke jungle olifant muurschildering, toen nog opzoek naar iemand met goude vingers, en kwamen we al gauw uit bij birgit, ze neemt de tijd voor de schildering, en overlegt tussendoor de nodige dingen, het eindresultaat is prachtig en wij genieten er elke dag van! Als we ooit weer iets willen komt bim zeker weer op onze lijst 


Pascal & Nicky
Speciaal origineel geboortekaartje 
8-6-2021
Amstelveen, Noord-Holland

Wij kennen Birgit al enkele jaren. Na 3 succesvolle  muurschilderingen in de afgelopen 5 jaar, was het tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk... geboorte kaartjes voor ons jongste kind. Het was hard werken (voor beide kanten) want we benaderde Birgit een beetje aan de late kant en we wilden zegmaar iets ‘speciaals’. Geslacht wisten we niet, dus sommige details zoals oa de naam moest last minute verwerkt worden. Het thema wisten we wel ‘hawaii’. We wilden iets unieks qua vorm en inhoud. Samen zijn we tot een te gekke ‘hawaiiaanse bloemslinger’ kaart gekomen met uniek handgemaakte tekeningen van de hawaiiaanse natuur en een geboorte foto.

Wij zijn super blij met het eindresultaat!

Binnenkort komt er weer een muurschildering bij ;)

Mvg Pascal & Nicky


 Wil jij ook zo blij worden en genieten van je eigen muurschildering?

Ik ga graag voor je aan de slag!


Sharon
Me to You babykamer muurschildering en Me to You geboortekaartje
18-05-2021
Volendam, Noord-Holland

Prachtige muurschildering en geboortekaartje laten maken door Birgit! Hebben uit 2 tekeningen op haar website 1 tekening laten maken en het resultaat is prachtig geworden. Voor het geboortekaartje kwam ze zelf met ideeën en aan al onze wensen en opmerkingen werd gehoor gegeven, over meegedacht en konden zelfs meerdere aanpassingen gedaan worden. Wij zijn super blij met beide!

 


Richelle Sterk
Disney babykamer muurschildering: Dombo
11-05-2021

Purmerend, Noord-Holland

Ik ben op internet op zoek gegaan naar een olifant voor op de muur. Dombo kwam vaak voorbij, maar door de schuine wand was niet alles mogelijk. Uiteindelijk kwam ik uit bij dombo op een boomstronk.
Birgit vertelde dat de foto’s die ik doorstuurde niet helemaal haar stijl waren en dat het er uiteindelijk ook anders uit komt te zien.
Vooral de voet van Dombo was in de oorspronkelijke foto heel onnatuurlijk. Birgit heeft er echt iets heel moois van gemaakt! Vooral met die verschillende roze vlinders. En dan de ogen richting het bedje. Wij zijn verliefd! Nogmaals super bedankt voor de mooie schildering!


Sandra en Mark Drieënhuizen
Disney muurschildering en geboortekaartje: Lion King / Leeuwenkoning
30-03-2021
NIeuw Vennep, Zuid-Holland

Voor onze babykamer waren we op zoek naar een mooie muurschildering een we kwamen al snel uit bij BIM.

Na een belafspraak is Birgit aan de slag gegaan met het maken van een eerste opzet. Gedurende het hele proces hield ze ons op de hoogte en vroeg ze naar onze mening/ideeën. Kortom: Birgit communiceerde op een erg fijne en professionele manier.

De muurschildering en de geboortekaartjes zijn prachtig geworden en we zijn super blij met het resultaat!! Het is een schildering geworden waar we nog lang van kunnen genieten.


Daan, Simone en Sophie
Kinderkamer muurschildering: eenhoorn met regenboog, bloemen en vlinders
17-03-2021
Rosmalen, Noord-Brabant


Wat een prachtige muurschildering op de kamer van onze dochter! Het eerste contact dat we hadden was meteen goed. Je hebt onze ideeën en vooral de wensen van onze dochter tot leven gebracht! De blik op haar gezicht toen ze de muurschildering voor het eerste zag, was goud waard! We zijn er super blij mee! Dank je wel voor je creativiteit, openheid, gezelligheid en natuurlijk prachtige kunstwerk op onze muur! Daan, Simone en Sophie!


 Wil jij ook zo blij worden en genieten van je eigen muurschildering?

Ik ga graag voor je aan de slag!


Inge van Dasselaar
Kinderkamer muurschildering: Pool landschap met pinguïns, ijsberen en zeehond
1-3-2021
De Bilt, Utrecht 

Fijn contact vanaf het eerste moment. Wensen worden goed uitgevraagd en bij twijfel in het ontwerp of kleuren wordt er gecheckt of de richting goed is. Wij hadden zelf geen vast plaatje in ons hoofd dus Birgit kon haar eigen creativiteit kwijt en dat heeft heel erg goed uitgepakt (ik raad zeker aan om haar creativiteit te benutten en niet te kiezen voor iets bestaands) Het schilderen op locatie was prettig, bij het opstarten kijk je samen naar de juiste grootte en plek. Ook tijdens het schilderen vraagt Birgit regelmatig om feedback, zodat er op tijd bijgestuurd kan worden indien nodig (was bij ons niet nodig :-) ) Birgit neemt al haar eigen spullen mee en laat het netjes weer achter. Verder is Birgit heel gezellig en ik zou haar zeker aanraden mocht je een leuke en originele muurschildering willen

Bovenstaande review komt van Google Reviews >> 

 


Sandra de Jager
Babykamer muurschildering en geboortekaartje: Hazeltje
24-02-2021
Wilnis, Utrecht

Wauw wat zijn wij blij met onze muurschildering. We wilden graag een schildering van hazeltje en kwamen al snel op deze site uit!
Meteen contact gezocht en onze wensen doorgegeven. Na een fijn contact met Birgit al snel de beslissing genomen dit willen we voor ons kindje.
Birgit  past het aan zodat het een mooi geheel is met de rest van het kamertje!
Wij zijn verliefd op de schildering, hopelijk onze kleine straks ook!
Daarbij ook nog een geboortekaartje aan de hand van de schildering. Een kaartje dat niemand heeft zo bijzonder! Wij hebben zeker geen spijt van deze beslissing! Echt een aanrader.


Deborah
Babykamer schilderij: Marie - Disney Aristokatten
29-01-2021
Rotterdam, Zuid-Holland

Birgit heeft voor onze baby kamer een prachtig schilderij gemaakt van Marie van de aristocats. Ik wilde deze eigenlijk als muurschildering maar omdat ons huis te koop stond vond ik dat toch wel zonde toen kwam Birgit met het idee het hem op canvas te schilderen. Hij is zo ontzettend mooi en schattig geworden nog mooier dan we hadden verwacht. Dit schilderij wordt echt de blikvanger van de babykamer. Birgit is echt een vakvrouw en als je bij haar iets laat maken ben je verzekerd van een origineel schilderij of muurschildering.

 


Christine
Meisjeskamer muurschildering: eenhoorn met regenboog
21-01-2021
Wateringen, Zuid-Holland

Als je een 4-jarige vraagt wat het leukste van de dag is... dan is haar antwoord al 4 dagen lang ‘m’n mooie unicorn’ in mijn kamer. We hebben bewust gewacht tot onze dochter ‘zelf’ kon bepalen wst ze op haar muur wilde hebben. Het resultaat is geweldig. Alles wat ze wilde in 1 muurschildering: bloemen, een extra grote regenboog en een unicorn. Super bedankt. Heel professioneel en vakkundig gedaan. Dank je birgit! 


Martijn en Melanie

1e muurschildering: Jungle Book met Simba

2e muurschildering: Winnie the Pooh

12-11-2020

Leusden, provincie Utrecht

Wederom heeft Birgit voor ons een geweldige muurschildering gemaakt! Nu hebben wij twee prachtige kinderkamers met elk hun eigen thema. Voor onze oudste dochter een gave boom met Jungle thema. Voor onze tweede mini dezelfde boom, maar dit keer met Winnie the Pooh thema. Hoe leuk, dat het zo bij elkaar past, maar toch elk een eigen stijl. Het is zo fijn hoe Birgit met je meedenkt. Ook al wisten wij zelf heel goed wat we wilden, Birgit geeft haar professionele mening qua kleur en compositie, en weet precies wat ze doet! Het resultaat mag er weer zijn! Wat zullen de meisjes heerlijk slapen in hun mooie kamer. Dank BIM!

 

 


Miranda en Kuno
Muurschildering en geboortekaartje Me to You
16-9-2020
Alphen a/d Rijn, Zuid-Holland

Altijd al een muurschildering gewild in de babykamer en omdat mama al jarenlang fan is van de Me To You Beer was de keuze snel gemaakt. En laat Birgit nou dit beertje fantastisch kunnen schilderen!
Van tevoren en ter plekke wordt er door Birgit op professionele en vakkundige wijze meegedacht en qua persoon is ze heel vriendelijk en daarmee toegankelijk. De klik is er daardoor heel snel. Onvoorstelbaar wat voor mooie schildering ze in twee dagen weet te realiseren! En wat wij een enorme meerwaarde in/van Birgit vinden, is dat de muurschildering verwerkt kan worden in het geboortekaartje. Ook hierin denkt ze goed mee, heeft oog voor details en schroomt ze niet om haar professionele mening te geven. We konden ons geen mooier geboortekaartje wensen. Kortom, topwerk van een topmens!

 


Wil je ook zo blij worden en genieten van je muurschildering?

Ik ga graag voor je aan de slag!


Cindy Pol
Lion King kinderkamer muurschildering: Simba en Pumba met Timon
8-9-2020
Gouda, Zuid-Holland

Supermooie muurschildering op de kamer van mijn zoontje gemaakt! Goede communicatie, komt afspraken na. En het eindresultaat is prachtig! Mocht ik ooit weer een muurschildering nodig hebben, kom ik zeker weer terug!


Mike & Lisette

Babykamer muurschildering: Jungle Book met Simba

31-08-2020

Assendelft, Noord-Holland

Nog steeds zijn wij erg blij met de inspanningen, werkwijze en het uiteindelijke resultaat van BIM. Wij kijken ernaar uit dat we onze kleine man mogen begroeten in de prachtige slaapkamer. Dank je BIM

  


Familie Diepeveen

Geboortekaartje en muurschildering Dombo

13-08-2020

Maurik, Gelderland

Ten einde raad, want al onze ideeën vielen in duigen hebben wij contact opgenomen met BIM. Ons Dombo thema wilde maar niet lukken en zij had eerder al een prachtige schildering gemaakt.

De service van Birgit is echt super! Na telefonisch wat door te spreken kwam ze met ideeën en een ontwerp. Direct klikte het!

Daarbij mag je kritisch zijn. En geef iets aan en ze verzint er echt een oplossing voor!

Het is het geld meer dan waard vooral omdat je merkt dat je niet een van de klanten bent. Maar ze echt interesse in je toont en in alles met je meedenkt.

Heel erg bedankt voor onze mooie babykamer en geboortekaartje!

 


Claudia Barahona

Me to You muurschilderingen: Blue Nose Friends in luchtballon en beertjes aan ballon

26-7-2020

Nederhorst Den Berg, Noord-Holland

Wat een fantastische schilderwerk heeft Birgit bij ons gedaan! ontzettend blij mee en onze dochter/zoontje kunnen heel lang van genieten, echt een aanrader! Birgit is echt een top-dame!

 


Merel
Muurschildering: Dirk Draak met bijpassend geboortekaartje

02-05-2020

Epe, Gelderland


Voor onze babykamer heeft Birgit een prachtige muurschildering gemaakt van Dirk het draakje. Wat het nog leuker maakte is dat Birgit ook sinds kort geboortekaartjes maakt van de muurschildering, hoe leuk is dat !! De service van Birgit is super en je kunt zien dat er veel tijd en energie in is gestoken. Wij zijn er ontzettend blij mee, bedankt Birgit !


Kim

2e keer babykamer: Disney muurschildering

25-03-2020

Vijfhuizen, Noord-Holland

4 jaar geleden heeft Birgit bij ons een mooie muurschildering gemaakt van diverse Disneyfiguren in een luchtballon. Toen we afgelopen november gingen verhuizen, vond ik 't het meest jammer dat we deze schildering niet mee konden nemen.

Maar in een nieuw huis ook nieuwe kansen. Daarom hebben wij in de nieuwe babykamer (voor ons 2e zoontje, welke wij in mei verwachten) Birgit weer een Disney-schildering laten maken, ditmaal Disney baby's Avengers. We vinden 'm weer geweldig en hopen er dit keer nog veel meer jaren van te mogen genieten. Dank je wel Birgit!


Wendy Stet

4e kinderkamer muurschildering: wigwam

24-2-2020

Heiloo, Noord-Holland

Birgit heeft ons 4 maal weten te verbazen met een een prachtige muurschildering in onze kinderslaapkamers. Het geeft zoveel extra's in de slaapkamers.  Echt een aanrader. Het is het geld dubbel en dwars waard.


Melanie
Disney babykamer muurschildering: baby Minnie Mouse
27-1-2020
Almere, Flevoland

Wij hebben een prachtige Minnie op onze muur in de babykamer. Het lijkt wel alsof Minnie echt Zweeft op haar wolk. Birgit luistert naar de wensen maar geeft hierbij wel eerlijk haar mening. Waardoor wij uiteindelijk toch een andere houding van Minnie hebben genomen. En daardoor is de muurschildering echt perfect!!


Jessica Brammer-Schreuder
Kinderkamer muurschildering: jungle dieren in cartoonstijl
19-12-2019
Heerhugowaard, Noord-Holland

Birgit heeft in onze kinderkamer binnen 2 dagen een geweldige eyecatcher geschilderd. Onze zoon van 2 jaar is er helemaal weg van. Er zit onwijs veel dynamiek in de schildering, echt heel knap. Obv een grove uiteenzetting van onze wensen is haar creatieve geest tot een grandioos resultaat gekomen. Dikke aanrader!!

 

Deze referentie staat ook bij Google reviews >>


Iris en Jeffrey
Babykamer muurschildering: Dirk Draak en Me to You
21-11-2019
Alphen a/d Rijn, Zuid-Holland

Wij hebben Birgit gevraagd voor onze babykamer. Ik kon gewoon niet kiezen uit al die mooie schilderingen. Birgit heeft ons erg geholpen met advies. De muurschildering is prachtig geworden!!!! Super bijzonder. We hebben een fijne samenwerking gehad.
Wij zouden Birgit zeker aanraden!


Petra
Meisjeskamer muurschildering: elfje op grote bloem
13-11-2019
Hoofddorp, Noord-Holland

Birgit maakt echt waanzinnig mooie muurschilderingen. Bij ons heeft ze in 2014 een boom met uiltjes en vlinders gemaakt in de babykamer. Deze schildering zat overigens nog perfect op de muur. Zelfs niet verkleurd door de zon. We hebben haar gevraagd om een ontwerp te maken voor een bloem met elfje die niet te kinderlijk zou zijn, zodat de schildering weer heel wat jaren mee kan. Birgit heeft een mooi ontwerp gemaakt en al onze wensen mee genomen. Kortom echt een aanrader! Een mooie eye catcher voor op de muur kun je met een gerust hart over laten aan Bigit. Bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat!


Anke
Disney babykamer muurschildering: Dombo met kleurenboom
8-11-2019
Huizen, Noord-Holland

Na contact met Birgit uitgekomen op een mooie muurschildering voor de babykamer. In twee dagen heeft Birgit een prachtige boom met Dombo op het bestaande behang geschilderd.
De communicatie verliep heel soepel, alles is in overleg afgestemd.
Zeker een aanrader!

 


Melissa Balak-Chen
Babykamer muurschildering: Me to You
9-10-2019
Almere, Flevoland

Deze reactie komt van BIM's Facebook pagina:

Nogmaals, dank je wel Birgit voor deze prachtige muurschildering! We hebben al veel complimenten gekregen! Ons dochtertje zal er zeker veel plezier van hebben!


Mike en Karen
Babykamer schilderij: Amsterdamse huisjes
16-9-2019

We hadden Birgit gevraagd om een persoonlijk schilderij te maken voor onze dochter. Wij wonen al een tijdje in het buitenland en we wilden dat ze een leuk Nederlands schilderij had voor in haar kinderkamer. We zagen dat Birgit een mooie muurschildering had gemaakt met simpel lijnwerk van Amsterdamse huisjes en vonden dat geweldig als inspiratie. Birgit heeft al onze familieleden erin afgebeeld dmv foto’s en er haar eigen draai aan gegeven. Het eindresultaat is geweldig. De toevoeging van alle kleuren en ongelofelijk leuke details heeft al onze verwachtingen overtroffen en we genieten er elke dag van. Ik kan Birgit van harte aanraden voor elk schilder project, ze is technisch heel goed en ze werkt met je en kijkt wat jou plezier zal brengen. Top!

Deze referentie staat ook bij Google Reviews >> 


Demi & Jorri
Babykamer muurschildering: Simba en Tijgertje voetballend
4-9-2019
Spaarndam, Noord-Holland

Via een vriendin van ons kwamen wij in contact met Birgit. Zij had bij een vriendin van ons al een schitterende schildering gemaakt. Dat willen wij ook!! Al snel hadden wij in gedachte hoe onze muurschildering eruit moest komen te zien. Vrolijk, actief en een klein beetje stoer. Na de eerste schets waren wij direct tevreden. Precies zoals wij in gedachte hadden. Naast de schets adviseerde Birgit ons om de muur lichtblauw te maken. Dit past perfect bij onze muurschildering. En dan het schilderwerk zelf, in één woord fantastisch. Wij zijn er enorm blij mee!


Adrie en Hanneke
Kinderkamer muurschildering: Forever Friends
22-8-2019
Barneveld, Gelderland

Al jaren wisten we dat we iets met Forever Friends wilden in de kinderkamer. Na 5,5 jaar op de adoptiewachtlijst besloten we toch vast een 'neutraal' kamertje te maken, geschikt voor een jongen of een meisje. Mét Forever Friends. Via internet kwamen we bij Birgit uit, een keus waar we absoluut geen spijt van hebben. Wat super mooi heeft ze deze schildering gemaakt! We zijn er zo enorm blij mee! Laat die kleine nu maar snel komen, de beertjes wachten hem / haar al op!

 


Wil je ook zo blij worden en genieten van je muurschildering?

Ik ga graag voor je aan de slag!


Chiel & Charlene
Babykamer schilderij: olifantje op schommel
31-7-2019
Aalsmeer, Noord-Holland


We zijn ontzettend blij met het mooie olifant schilderij dat Birgit voor ons heeft gemaakt! We hebben onze ideeën met haar doorgenomen en het resultaat is helemaal naar onze wens.

Birgit nogmaals onwijs bedankt!

 


Arie
Babykamer muurschildering: Hazeltje - Raad eens hoeveel ik van je hou
25-7-2019
Stompwijk, Zuid-Holland

Nogmaals bedankt Birgit voor de prachtige schilderingen! Het is nog mooier dan we hadden gehoopt.

Groetjes Arie

 


Maayke
Muurschildering babykamer: Winnie the Pooh, Teigetje en Knorretje
5-7-2019
Nederhorst Den Berg, Noord-Holland

Birgit is erg enthousiast en professioneel in haar vak! Na aanleiding van mijn 2 verstuurde afbeeldingen heeft zij op mijn verzoek er 1 geheel van weten te maken. Eerst vanuit een schets en gaandeweg samen in overleg hier en daar het nog meer "eigen" gemaakt, zodat het precies bij ons past. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en de kwaliteit! Ga zo door!

Groetjes, Boudewijn & Maayke


Noortje en Bas
Muurschildering en schilderij: bosdieren en egeltje in auto
3-7-2019
Assendelft, Noord-Holland

Na goed en fijn overleg met Birgit heeft zij in 2 dagen onze babykamer prachtig beschilderd. Vooraf hadden we een idee in ons hoofd en met de tips en ideeën van Birgit kwam het tot een definitief plan. Het is in het echt nog mooier geworden dan we vooraf hadden kunnen denken. We zijn dan ook heel erg blij met het resultaat!


 


Bond
Babykamer muurschildering: Me to You kleurenboom 
13-5-2019
Volendam, Noord-Holland

Voor onze toekomstige babykamer was ik op zoek naar een vrolijke muurschildering met veel kleur. Na wat surfen op internet kwam ik bij op de site van BIM Muurschilderingen. Na een fijn mailcontact en telefoongesprek, waarin alles mogelijk was en ze met talloze ideeën kwam,  hebben we op korte termijn een afspraak gemaakt. In twee dagen heeft Birgit een saaie en eentonige kamer omgetoverd in een bijzonder mooie, vrolijke en kleurrijke babykamer! We zijn echt super blij met de muurschildering en weten zeker dat ons toekomstige kindje er ook van zal genieten!

Birgit, nogmaals heel erg bedankt voor het kunstwerk!

 


Zenobia
Kinderkamer ontwerp en muurschildering meisje: unicorn / eenhoorn
22-3-2019
Amsterdam, Noord-Holland

Mijn dochter is ontzettend blij met de eenhoorn. Ik had Birgit vrij spel gegeven en het resultaat is fantastisch. Mijn dochter kan er niet over ophouden.  Birgit voelde goed aan wat ik wilde en heeft dat goed laten terugkomen in de schildering. Het was een fijne samenwerking.


Edmund Gibson
Kinderkamer muurschildering: bloemen wanddecoratie meisje
20-03-2019
Amsterdam, Noord-Holland

Birgit is echt een toppertje en levert fantastisch werk af! Ze heeft duidelijk en erg zichtbaar gevoel voor haar vak. Op artistiek niveau scoort ze hoog naast haar administratieve verantwoordelijkheden, waarbij ze nauwkeurig en accuraat optreedt. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets wat wordt gebracht met gevoel en naar wat extra's op zoek bent. Bij ons heeft ze een eigen ontwerp gemaakt voor de muurschildering van onze kinderkamer op basis van een wallpaper van botanische bloemen. Schitterend resultaat. Echt echt heel mooi en elegant! Niet twijfelen, gewoon voor gaan!

 


Niels en Meméé
Babykamer muurschildering: Me to You beertjes
9-3-2019
Monnickendam, Noord-Holland

Birgit wij willen jou nogmaals bedanken voor de mooie muurschildering. Je levert prachtig werk. Wij kunnen uren naar de schildering kijken. Wij hebben al veel complimenten gekregen van vrienden/familie die jouw schildering hebben gezien.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Birgit heeft een super mooie Me to you schildering gemaakt. Precies zoals wij in gedachten hadden.
Wij hebben onze ideeën kunnen delen. Vervolgens heeft zij ons een advies gegeven. Ze heeft goed inzicht in de ruimte en onze wensen.  Dat heeft tot een super resultaat geleid.


Janine
Babykamer muurschildering op grove structuur: Baloe de beer (Disney Jungle Book)
5-2-2019
Nijkerk, Gelderland

Mijn man en ik zijn helemaal happy met de prachtige muurschildering van Baloe de beer, voor onze kleine meid!
Onze dank hiervoor!


Richelle
Babykamer muurschildering op spachtelputz (structuur): baby Disney Minnie Mouse
17-1-2019

Amsterdam, Noord-Holland

Mijn man en ik zijn allebei zo blij met het resultaat van onze prachtige Minnie Mouse in de babykamer. De schildering is nog mooier geworden dan wij hadden durven dromen. Super professioneel gemaakt, dankjewel!

Deze referentie van Richelle staat ook op de Facebookpagina bij berichten van bezoekers >>


Nayibe
9-1-2019
Meisjeskamer wanddecoratie: Verrassingsontwerp met bloemen, veertjes en hartjes
Utrecht

We wilde graag een mooie muurschildering voor de nieuwe kamer van onze dochter. Op basis van Birgit haar website en de enthousiaste ervaringen, heb ik Birgit gemaild. We hadden geen vast omvormd idee wat voor soort tekening we op de muur wilde dus we hebben Birgit de vrije had gegeven. Pas op de dag dat ze de tekening op de muur kwam schilderen kregen we het ontwerp te zien. Het ontwerp was een schot in de roos en sluit perfect aan op de rest van de kamer. Niet alleen is Birgit professioneel, e denkt graag mee maar is ook nog eens een heel leuk en gezellig persoon om in je huis te hebben.
Kortom zoek je echt een mooie kwalitatieve muurschildering, twijfel dan vooral niet en kies voor BIM Muurschildering.

Birgit heel veel succes met alles wat je nog gaat doen!

 


Dorien van Beek
16-11-2018
Meisjeskamer muurschildering: luiaard met bloemen
Voorschoten, Zuid-Holland

Emily is super blij met Snuffel, de prachtige luiaard op haar kamer. Weer boven verwachting. We hoefden het concept van te voren niet te zien want we wisten dat het weer fantastisch zou worden. Echt een topper ben je!!!!

 


Claudia van Meel 
26-10-2018
Babykamer muurschildering: Winnie the Pooh met Olli van Feyenoord 
Rhoon, Zuid-Holland

Birgit, ik kan niet anders zeggen dan WOW! Je hebt gouden handjes. Je bent onwijs gepassioneerd in je werk, je bent precies, meedenkend en niets is te gek. Voor je kwam schilderen hebben we meermaals gefilosofeerd over hoe het zou moeten worden, ideeën kwamen en gingen. Je staat open voor alles en wat was je enthousiast toen we eenmaal tot een definitief idee kwamen. Mijn enthousiasme werd alsmaar groter en toen ik eenmaal jouw tekening zag.. JA! Dit is het! Ze heeft mij begrepen. Hóe fijn! Je neemt de tijd voor je werk en je bent nog eens ontzettend gezellig om mee te werken. Na jij was vertrokken hebben wij allemaal meermaals nog naar jouw schildering gekeken, nou ja.. eerder bewonderd. Mijn moeder heeft voor de vorm het ledikantje opgemaakt en ja.. t's perfect. Je hebt ons zéér gelukkig gemaakt en ik weet zeker dat Olli een hit gaat worden. Bedankt Birgit!
 
Deze referentie van Claudia staat ook op de Facebook pagina bij berichten van bezoekers >>

Nicole en Rik
31-08-2018
Babykamer muurschildering op structuurverf: Dirk Draakje met gedichtje
De Bilt, Utrecht

Wij zijn echt enorm tevreden over de muurschildering. Onze muurschildering is op een structuurverf aangebracht. Hierdoor waren we van te voren bang dat de muurschildering minder mooi tot zijn recht zou komen (gezien afbeeldingen op de site) Maar het tegendeel is zeker waar! Wauw wat een mooi resultaat! Hij is nog veel mooier geworden dan dat we eigenlijk hadden gedacht en überhaupt zou kunnen op een structuurverf! Ik loop nu elke keer even langs de schildering om ernaar te kijken. Birgit heeft echt enorm veel energie gestoken in een enorm mooi resultaat en is niet snel tevreden en probeert het altijd nog net iets mooier te maken met diepte/licht en schaduw inval. Dat zie je echt terug in de schildering. Ze overlegt met je wat en hoe jij het wilt maar geeft ook advies als zij denkt dat het niet mooi is wat jij wilt. Wij zijn blij dat we haar ingehuurd hebben en het niet zelf hebben gedaan want dat is echt een enorm verschil! Daarbij heeft ze enorm netjes gewerkt. Ik zou haar zo weer inhuren als ik weer een muurschildering zou willen. Bedankt Birgit!


 Wil jij ook zo blij worden en genieten van je eigen muurschildering?

Ik ga graag voor je aan de slag!


Marjoleine & Nico
17-05-2018
Babykamer muurschildering op structuur (spachtelputz): Me to You
Zuidland, Zuid-Holland


We zijn gestart met een email en een aantal telefoontjes waarin alle wensen zijn besproken. Nadat Birgit de voorbereidingen had getroffen, is ze bij ons komen schilderen. Nu is het zover en nemen we vaak nog een kijkje in onze babykamer om de muurschildering te bewonderen! Bedankt voor je vakwerk!!


Mark & Denise
16-05-2018
Babykamer muurschildering: Me to you
Gouda, Zuid-Holland

Hoi Birgit,

We waren al super enthousiast over het plaatje dat we op de muur wilde laten schilderen. In werkelijkheid is het nog mooier geworden!! We zijn er ontzettend blij mee. Dankjewel dat je dit voor ons hebt gemaakt! Ongelofelijk hoe je dit zo even doet!
We nemen zeker nog een keer contact met je op voor eventuele volgende schilderingen :)


Nicky & Pascal
21-03-2018
Muurschildering kinderkamer: troetelbeertjes
Amstelveen, Noord-Holland

Beste Birgit,

Wow, wow, wow, je hebt de verwachtingen nogmaals overtroffen. Bedankt dat je weer zo een prachtige troetelbeer voor ons tweede kindje hebt geschilderd. Mochten we in de toekomst weer een muurtekening overwegen, dan nemen we zeker week contact op!

-X- Pascal & Nicky
(Ook namens de kids uiteraard: Abigaïl & Benji)


Michel
27-02-2018
Ontwerp en Disney muurschildering Mickey en Minnie Mouse als prinses (met Pluto)
Zevenhuizen, Zuid-Holland

BIRGIT!!!! WAAAAAAAAAUUUUWWWWWW!!

Wat is het ontzettend mooi geworden zeg! Echt zoo ontzettend mooi kunstwerk naar ons / mijn wens gezet, het is zoals ik het me voorstelde alleen nog mooier!! Wat ben jij goed in je vak!! Zo'n precisiewerk en ontzettend mooi verfijnd, dat het eindresultaat ongeloofelijk mooi is!
Je hebt een wens voor ons laten uitkomen!!
Wij zijn echt dol en superblij met jou geweldige kunstwerk!

Heel erg Bedankt Birgit voor alles!!

Heel veel liefs Michel Daniëlle en Donna


Machiel en Sabina
19-02-2018
Forever Friends beertjes in kinderkamer

Wij zijn echt super blij met het resultaat van de beertjes op de slaapkamer van onze dochter. Het is super mooi geworden en precies zoals wij wilden. Alles is bij Birgit mogelijk.

Onze dochter is er ook echt helemaal weg van. Ze aait de beertjes en benoemt alles wat er te zien is: oren, ogen, enzovoort.

Als wij tegen visite zeggen of ze haar kamer willen zien, gaat ze zelf de trap op en wijst naar de beertjes en zegt: beer, beer, mooi!

Wij zouden echt iedereen aanraden om een muurschildering door Birgit te laten doen. Fantastisch eindresultaat.


Corien
08-02-2018
Schilderij op canvas: Me to You met Blue Nose Friends paardje

We hebben een fantastisch schilderij mogen ontvangen van Birgit.
We wilden graag wat leuks aan de muur in de babykamer en niemand kan ons helpen, omdat we een bepaald plaatje wilden.
Maar Birgit heeft er werkelijk een prachtig schilderij van gemaakt die al onze verwachtingen overtrof!
Ze heeft het heel persoonlijk gemaakt, wat het extra leuk maakt.
We zijn er echt super blij mee en Birgit heel dankbaar dat ze ons geholpen heeft, super!!


Judith Bovy-van Vugt
11-01-2018
Muurschildering babykamer: giraf en beer Leendert-Jan Vis
Barendrecht, Zuid-Holland

Nadat Birgit in 2015 naar volle tevredenheid een muurschildering van Donald en Katrien in onze eerste babykamer had gemaakt, hebben we haar nu gevraagd om een ontwerp te maken en te schilderen van Leendert-Jan Vis op de tweede babykamer. En wat is het weer een onwijs gave schildering! Wij vinden hem prachtig en krijgen er nu al veel complimenten over. Alle wensen konden makkelijk verwerkt worden en Birgit denkt goed mee over de tekening zelf, maar ook of de kleuren goed matchen met de rest van de kamer.
En verder verliep het contact met Birgit heel prettig en is het ook gewoon heel gezellig als ze er is :-)
Kortom: echt een aanrader voor iedereen!


Centina Nachtegaal
05-11-2017
Babykamer muurschildering: Draakje Dirk met bloesemboom
Utrecht

Hoi Birgit,

Sorry! Ik ben een beetje laat! Maar ik wil je toch nog heel erg bedanken voor de mooie schildering op ons muur. (Dirk het draakje)
Ze brabbelt er veel tegen. Dus volgens mij is ze er blij mee. Vooral het vogeltje vind ze leuk. Hele verhalen heeft ze er tegen. Echt heel erg leuk.

Mocht ik nog een keer een schildering willen weet ik je zeker te vinden. Deze is namelijk echt prachtig. Valt echt bij iedereen in de smaak!

Nogmaals heel erg bedankt!

Vriendelijke groet,

Centina


Avinash en Manisa Goedoen
18-09-2017
Babykamer muurschildering en ontwerp: Baby Disney spelend als The Avengers
Den Haag, Zuid-Holland

Birgit is een absolute TOPPER! In het begin wisten wij inderdaad niet wat we precies wilden. Onze voorkeur ging uit naar de baby Disney-figuurtjes. Birgit is niet iemand die je alleen inhuurt om de schildering te laten zetten, maar ze denkt met je mee. Zij kwam met het voorstel om een persoonlijk tintje de muurschildering te geven en zoals je ziet heeft ze ons idee GEWELDIG ontworpen en uitgevoerd! Wij zijn SUPER blij met het eindresultaat en kunnen niet wachten tot onze kleintje ervan kan genieten.


Kim Kuurstra
17-08-2017
Babykamer muurschildering: Tijgertje hangend aan een tak met rondvliegende bijtjes
Spaarndam, Noord-Holland

Birgit heeft bij ons in de baby kamer een prachtige tijgertje tekening gemaakt met nieuwsgierige bijtjes. Het is prachtig geworden en onze zoon kijkt nu al graag naar de mooie tekening! Birgit werkt netjes en nauwkeurig!
Groetjes Kim en Teun


Denise
23-06-2017
Kinderkamer muurschildering: Vrolijk vliegtuigje
Baarn, Utrecht

Lieve Birgit,

Wat heb je mijn kleine man blij gemaakt met de mooie vliegtuig muurschildering, Jay is nog steeds weg van "tuig" ;-) Als hij op de trap staat zegt hij: waar is vliegtuig nou? En dan spiekt hij over het randje van de trap en schreeuwt uitbundig: daar is vliegtuigggg. Standaard iedere avond haha en daar word ik ook weer blij van!


Fam Baltus
22-03-2017
Disney babykamer muurschildering op spachtelputz: Knabbel en Babbel
Uithoorn, Noord-Holland

Bij onze zoon heeft BIM een mooie knabbel en babbel op schommel gemaakt. Zeer tevreden over het resultaat! Het bewijs dat ook een structuur muur geen probleem is om een prachtige schildering op te maken.


Willemijn en Stephan
28-10-2016
Babykamer muurschildering: Iejoor (uit Winnie the Pooh) met roze bloemen
Hilversum, Utrecht

Op 30 september 2016 heb je bij ons in de babykamer een Iejoor liggend op een boomtak geschilderd in grijstinten, gecombineerd met roze tinten op en mint groenige muur. We zijn heel blij met het resultaat en super leuk dat Iejoor in het ledikantje kijkt, het vogeltje en de bloemen zijn ook erg levendig. Ga zo door met je creatieve ideeën, we kunnen het iedereen aanbevelen!


Sander en Simone
17-10-2016
Muurschildering babykamer: Tijgertje hangend aan een boom
Numansdorp, Zuid-Holland

Via het internet zijn we bij Birgit terecht gekomen. Ze heeft een muurschildering in onze babykamer gemaakt; Tijgertje hangend aan de boom. Iedereen vindt de schildering super mooi! Echt een aanrader om dit door Birgit te laten doen.

Birgit, nogmaals bedankt voor de mooie muurschildering, we zijn er erg blij mee!

Groetjes,
Sander en Simone


Paul en Lianne
06-10-2016
Dirk Draak, er was eens...
Zwaag, Noord-Holland

Birgit echt heel erg bedankt voor de SUPER mooie muurschildering van Dirk de draak! Hij is zo ontzettend mooi geworden, we zijn er erg blij mee.
Een echte aanrader om door Birgit je muurschildering te laten maken.
Groetjes Paul en Lianne


Leonie
25-09-2016
Disney kamer: Knabbel en Babbel met Stampertje bij een boom
Koudekerk aan den Rijn, Zuid-Holland

Birgit, super blij zijn we met de muurschildering van Knabbel, Babbel en Stampertje in de babykamer. Fijn dat je zo hebt meegedacht, Stampertje die van de boomwortel af glijt was echt een heel leuk idee. De schildering is echt bovenverwachting mooi, tot in de kleinste details.


Jolijn
23-09-2016
Bloesemtak met vogels
Hilversum, Utrecht

Via het internet hebben we BIM muurschildering gevonden en vonden de bloesemtak prachtig voor de babykamer. Op de dag zelf hebben we in overleg met Birgit nog het kleur palet kunnen aanpassen en heeft ze heel goed advies gegeven en hebben we uiteindelijk vogeltjes toegevoegd in plaats van vlinders. Het resultaat is prachtig geworden, Birgit is erg professioneel en zeer creatief. We kunnen haar zeker aanbevelen.


Melissa
16-09-2016
Kinderkamer muurschildering: strand met een flamingo
Oegstgeest, Zuid-Holland

Wat een mooie flamingo, levensecht! Onze kleine peuter is er heel blij mee!


Remko en Cynthia
15-09-2016
Babykamer muurschildering: Tijgertje in een fantasieboom
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Hoi Birgit,

Super bedankt voor je prachtige schildering op de kamer van onze Sam. We zijn er enorm blij mee, en krijgen veel complimenten over!
We kunnen iedereen dan ook aanraden om door jou een schildering te laten maken.

Groeten,

Cynthia en Remko


Remco en Melissa
02-09-2016
Muurschildering babykamer: Beertje slapend op een tak met vlinders
Tiel, Gelderland

Hey birgit

Echt super bedankt voor deze prachtige muurschildering.
Hij springt er mooi uit maar toch op een rustige manier.
Super dat je mee hebt gedacht over het ontwerp en de kleuren.
We zijn er echt heel blij mee en iedereen die het heeft gezien vind het super mooi en zijn verbaasd dat het zo strak is zelfs op spachtelputz.

Nogmaals super bedankt en als we weer iets hebben mag je zeker terug komen!
Echt een aanrader voor iemand die een muurschildering wil laten maken!

Gr Remco en Melissa


Marlou en Martijn
22-07-2016
In 2014 1e ontwerp en muurschildering: grappige giraffe met safari boom
In 2016 2e ontwerp en muurschilderingen: voertuigen schildering met treinen en
nogmaals de giraffe met boom (dezelfde schildering voor de 2e keer in nieuwe huis)

Dank je wel Birgit voor de mooie muurschilderingen op de kinderkamers! Zo fijn om de boom met giraffe en aap weer te hebben op de babykamer, het maakt de kamer helemaal af met die frisse kleuren. Bram is super blij met z'n auto's op z'n kamer en voor het slapen gaan moeten alles op de tekening eerst aangewezen worden voordat er kan worden geslapen. Bedankt weer voor je professionele werk en advies zodat wij kunnen genieten van een super resultaat!


Esther
23-05-2016
Babykamer muurschildering uiltjes in boom
Utrecht

Wij zijn super blij met de mooie uiltjes muurschildering.
Duidelijk oog voor detail en erg goed mee gedacht waardoor het resultaat super is geworden.

Heel erg bedankt voor het professionele werk!


Rene en Esmeralda
15-05-2016
Babykamer muurschildering: Me to You beertje met een boom en autootje
Almere, Flevoland

Voor onze kleine spruit waren wij op zoek naar iets speciaals voor op de muur. En dat is gelukt, meer dan speciaal is de muurschildering geworden. Wat zijn wij hier ontzettend blij mee. Bovenverwachting en nogmaals onze complimenten Birgit. Super blij zijn wij dat wij dit door jou hebben laten doen.


Edwin & Maartje
19-04-2016
Babykamer muurschildering: roze bloesemboom met bos dieren
Zaandam, Noord-Holland

Voor de inrichting van de babykamer zochten wij naar een sfeervolle wanddecoratie passend bij het ‘bos thema’. Bovendien wilden wij voor de geboorte van ons meisje iets speciaals en unieks. Wij zijn dan ook dolgelukkig met de wandschildering van de roze bloesemboom met bosdieren. Birgit, ontzettend bedankt hiervoor! Het resultaat is schitterend en maakt de babykamer helemaal ‘af’.


Tim Putters
12-03-2016
Babykamer muurschildering: grote boom en beertje met realistische vogels
Den Haag, Zuid-Holland

Hoi Birgit,

Slapeloze nachten hebben wij nu. Elke keer moeten we even de babykamer in om te genieten van de prachtige muur die je hebt gemaakt. Onze verwachtingen zijn vet overtroffen. Maar dat wist je al van Wendy's reaktie want de vogels hebben een bijzondere betekenis voor haar. Onwijs bedankt,
Tim en Wendy


Justy en Martijn
09-03-2016
Kinderkamer muurschildering voor een jongen: boomhut met vogels
Den Haag, Zuid-Holland

Wow, wat een resultaat! Birgit heeft een prachtige boom met boomhut op de kamer van onze zoon geschilderd. Met zeer veel precisie is deze schildering werkelijk prachtig geworden. De diepte, kleine details en perfecte afwerking maken hem helemaal af. Birgit, veel dank en we gaan elke dag van de schildering genieten.

Justy en Martijn


Rozanne
25-02-2016
3 Forever Friends muurschilderingen in één grote kamer
Oosthuizen, Noord-Holland

De muurschildering (Forever friends) van Birgit is bovenverwachting mooi geworden. De muurschildering is gemaakt in het slaapkamertje voor ons kleinkind. We zijn echt super tevreden. Zoek niet verder en laat je muurschildering verzorgen door Birgit!!


Annemarie
17-02-2016
Babykamer muurschildering: tak met verschillende roze, witte en gele bloemen
Volendam, Noord-Holland

Wij zijn super blij met onze muurschildering op onze toekomstige babykamer voor onze dochter! We hadden een bepaald idee in ons hoofd en Birgit heeft onze wensen helemaal waar gemaakt! Echt super tevreden!


Paula
29-01-2016
Kinderkamer muurschildering: voetbaldoel
Alkmaar, Noord-Holland

Kyran (en wij ook) is (zijn) superblij met zijn voetbaldoel met eigen sponsor! En we krijgen van iedereen ook superleuke reacties: van supergaaf, cool tot deze moet ik niet aan mijn kind laten zien! :-). En Birgit weet absoluut wat ze doet. Als ze niet helemaal thuis is in een bepaald onderwerp (zoals het voetballen) verdiept ze zicht er in om het zo echt mogelijk te schilderen, top! En als je dat doet, ben je goed in je werk vind ik. Kyran wist precies wat hij wilde en Birgit heeft dat met deze schildering goed weten uit te beelden. Onze jongste is al druk aan het bedenken wat hij over een paar jaar op zijn muur geschilderd wil hebben, dus tot later! Groetjes Paula


Nicole
22-01-2016
Naam met voetballen en babykamer muurschildering
Purmerend, Noord-Holland

Hey birgit!
We zijn super blij met de muurschilderingen in de kamers van onze jongens!!
Dani laat het vol trots aan iedereen zien en maakt goeie reclame voor je :-D
We zien elkaar zeker nog een keer terug.. Xx nicole


Karin & Erik
28-12-2015
Babykamer muurschildering: Uiltjes op een tak

Bedankt voor de prachtige muurschildering op onze "lastige" muur met barok structuurverf.

We zijn er ontzettend blij mee en de vrolijke kleuren fleuren de kamer helemaal op !

Ook het contact en overleg mbt de mogelijkheden voor een muurschildering hebben wij als zeer prettig ervaren

Een professionele kanjer !


Kim & Eric
11-12-2015
Disney muurschildering
Haarlem, Noord-Holland

Birgit heeft in 3 dagen de superleuke Disney schildering gemaakt van Mickey, Minnie en Goofy in de luchtballon en Donald en Pluto aan ballonnen. Wij zijn heel erg blij het mooie resultaat en hebben ook al ontzettend veel leuke reacties ontvangen. Het lijkt alsof de ballon zelfs de kamer inkomt en is een enorme toevoeging aan de kamer.

Birgit denkt goed mee over kleurstellingen, formaat en positie en is prettig om mee te schakelen. Wij raden haar zeker aan.


Sylvia
31-10-2015
Kinderkamer schildering: Minecraft (videospel)
Beverwijk, Noord-Holland

Nogmaals onze dank! Wat is Dinand blij met zijn Minecraft kamer. En wij natuurlijk ook! Hoe gaaf geen "standaard" behangetje of sticker op de kinderkamer, maar een schildering waar er maar 1 van is! Groepjes Jeroen, Sylvia, Dinand & Nino


Marcia de Bruijn
11-08-2015
Babykamer muurschildering
IJsselstein, Utrecht

Wij zijn onwijs blij met de muurschildering van de uilentak.
Echt een eyecatcher in de babyakamer.
Bedankt Birgit.
 

Alex Woldhuis en Willy Ensing
06-08-2015
Babykamer muurschildering: Rio (animatiefilm)
Oosthuizen, Noord-Holland

Wij zijn ontzettend blij met onze babykamer!! Echt boven verwachting zo mooi :)!! Ook alle reacties die we krijgen op de kamer zijn zo ontzettend leuk!!

Vantevoren natuurlijk wel een idee, maar bedankt dat je zo met ons mee hebt gedacht om tot dit super resultaat te kunnen komen!! Ook je gezelligheid tijdens die twee dagen werken was voor ons heel fijn en belangrijk!

Wij hebben genoten van elke keer dat het weer wat meer vorderde en nu nog dagelijks van het resultaat! Onwijs bedankt Birgit!! :)


Laura
05-08-2015
Meisjeskamer muurschildering: bloesemtak in moderne stijl
Gouda - Zuid-Holland

Gewoonweg SUPER! Heel prettig en snel contact vooraf, zowel telefonisch als per email. De schildering is prachtig geworden. Onze dochter stond te glimmen toen ze 'm zag. Heel fijn om tussentijds nog te kunnen overleggen over aanpassingen in kleur ed. Het eindresultaat is daarom nog mooier geworden. Wij zijn erg tevreden!


Monique de Leeuw   
28-07-2015
Meisjeskamer muurschildering: Bloesemtak met echte schommel
Bloemendaal, Noord-Holland

Birgit heeft geholpen om de idee in mijn hoofd op de muur te krijgen, en hoe! Er zit diepte in de bloemen die ze maakt en het geheel ziet er zeer professioneel uit. De kleur past ze aan terwijl ze schildert zodat het totaal steeds klopt. Ze heeft echt de tijd genomen voor dit resultaat, onze dochter en wij zijn er ontzettend blij mee!


 


Francisca
08-07-2015
Hazeltje babykamer muurschildering
Wilnis, Utrecht

We zijn onwijs blij met het resultaat van de Hazeltje muurschildering. De babykamer is nu echt af!

Bedankt voor het meedenken qua combinatie van figuurtjes en kleur. Mochten we ooit nog een muurschildering willen, weten we je te vinden!


Cynthia & Mick
15-06-2015
Forever Friends muurschildering met bloesemboom
Diemen, Noord-Holland

Beste Birgit,

Je hebt vandaag een super schattige en mooie Forever Friends muurschildering gemaakt in de babykamer van onze kleine prinses. Wij zijn helemaal in de wolken van het eindresultaat. Hartstikke bedankt voor jouw inzet en mooie werk. Wij weten zeker dat ons meisje er erg blij mee zal zijn.

Liefs,

Cynthia, Mick & ......


Jennifer
29-05-2015
Kinderkamer muurschildering voor broertje en zusje in het blauw en roze
Amsterdam, Noord-Holland

Birgit,
Wij zijn super blij met het resultaat. Nog mooier dan we hadden gehoopt! Toen we ons aan het oriënteren waren voor een iets voor een broertje en zusjes kamer kwamen we al steeds bij jouw op de site. Toen ik uitlegde wat ik wilde wist je meteen wat ik bedoelde. Uiteindelijk heb je zo iets moois gemaakt, we genieten er elke dag van. En wachten vol spanning op t zusje :)
Bedankt!


Lisanne
12-05-2015
Disney muurschildering: Peter Pan 
Alkmaar, Noord-Holland

Hai Birgit,

Wat ziet het er mooi uit!! Ik ben er heel erg blij mee. T is perfect geworden, erg bedankt!

Groet
Lisanne


Susanne
23-03-2015
Babykamer muurschildering: grote Me to You beer die uit de muur stapt
Alkmaar, Noord-Holland

Beste birgit
Wij zijn echt onwijs blij met de tekening van de me to you beer. Loop meerdere malen per dag de babykamer in om even te kijken hoe mooi het er uit ziet. Misschien willen we binnenkort nog iets op de muur in onze slaapkamer en over 2 jaar wat anders in de babykamer. Dan weten we jou zeker weer te vinden.


Cees en Sandra
22-03-2015
Babykamer muurschildering: Me to You beertjes met vogels
Lisse, Zuid-Holland

Beste Birgit,

Wat een prachtige muurschildering heb je gemaakt voor onze kleine boef. Echt een eyecatcher in onze babykamer. Iedere keer als we in het kamertje staan, staan we vol trots rond te kijken.

Alle lof voor je teken/schilder kunsten!!!


Nathalie en Richard
05-03-2015
Babykamer ontwerp en muurschildering: Baby Disney: Donald, Mickey en Goofy op wolkjes
Den Haag, Zuid-Holland

Wij zijn super super blij met de muurschildering.
Het is nog mooier geworden dan we hadden gedacht. Ontwerp hebben we pas op de dag zelf gezien en was helemaal goed en naar onze wens we hadden keuze uit 2 tekeningen.

Zijn helemaal blij,
Groetjes Nathalie en Richard


priscilla Hermans

26-01-2015

Babykamer muurschildering: Me to you beer + tekst
Lelystad, Flevoland


Bedankt voor je mooie muurschildering
We zijn er erg blij mee.
Hij is nog mooier dan ik zelf ingedachte had

Groetjes familie Hermans


Rianne Meulenberg

04-12-2014

Kinderkamer muurschildering: Boom voor jongen en meisje
Nieuwegein, provincie Utrecht

Beste Birgit,

2 jaar geleden heb je een prachtige Winnie the pooh met naam op onze babykamer geschilderd. Nu 2 jaar later is er voor onze dochter een broertje op komst! Maar omdat wij klein wonen komen broer en zus bij elkaar op de kamer. Dus ben ik opzoek gegaan om er toch een leuke jongens/meisjeskamer van te maken en een muurschildering van jou kon hier niet bij ontbreken!
Helaas wel jou vorige muurschildering weg moeten sausen maar wat is er moois voor terug gekomen. Ik kwam op internet het idee van een boom tegen en heb met jou gebeld over dit idee. In de loop van de tijd kwam ik erachter dat ik de boom toch sierlijker wilde dan ik jou had gestuurd. Gister kwam je goed voorbereid met een tekening helemaal zoals ik in gedachten had. We zijn enorm blij met het eindresultaat, zelfs mijn man had niet verwacht dat het zo mooi zal worden. Wat een talent heb je toch dat je dat zo uit de hand tekent op de muur. En zo kwamen we steeds op leukere ideeën voor de kleuren etc. Echt super bedankt!!! Ik kan er wel de hele dag naar kijken. Over een aantal jaar in een groter huis hopen we je ooit weer te verwelkomen.
Groeten Rianne, Bo en Fileine


Esmee
15-11-2014
Babykamer muurschildering: moderne boom met dieren
Zaandam, Noord-Holland

We zijn ontzettend blij met de muurschildering van Birgit. De schildering heeft echt onze -toch al hooggespannen- verwachtingen overtroffen en het resultaat is geweldig! De communicatie met Birgit was ook erg goed, ze heeft tijdens het schilderen steeds overlegd over de positionering e.d. en in overleg de kleuren aangepast zodat de schildering nu helemaal past in de stijl van de kamer. Nogmaals ontzettend bedankt!


Diana
16-10-2014
Babykamer muurschildering: Blue Nose Friends met Me to You
Zaandam, Noord-Holland

Helemaal blij met de blue nose friends baby kamer!!
Birgit heeft mijn verwachtingen echt overtroffen en dan te bedenken dat dit haar eerste blue nose friends waren.
Echt helemaal super!


Lisette

24-08-2014

Babykamer muurschildering: giraf met sterren
Hoogkarspel, Noord-Holland

Wij lopen met een glimlach onze babykamer binnen dankzij de muurschildering van Birgit! We hebben Birgit gevraagd om een giraf voor ons te schilderen, waar ze met haar creativiteit en enthousiasme een mooie draai aan heeft gegeven. Bedankt!


Angelica Vahl

12-08-2014

Babykamer muurschildering: Winnie the Pooh in tekenstijl (grijstinten)
Linschoten, provincie Utrecht

Birgit heeft bij ons de Winnie the Pooh tekening geschilderd. Het is de blikvanger van de kamer geworden. Afspraken met Birgit waren helder en alles is perfect verlopen.
Birgit nogmaals dank voor de mooie tekening/ schildering in de kamer van ons eerste wonder.

Groetjes,
Angelica en Bing


Darina

01-08-2014

muurschildering van Winnie the Pooh die samen met zijn vriendjes basketbal speelt.
Castricum, Noord-Holland

Birgit heeft voor ons een persoonlijk ontwerp gemaakt omdat wij allebei basketballen. Wij wilden niet teveel kleur en veel levendigheid in de schildering. Met onze wensen heeft Birgit een fantastisch ontwerp op maat gemaakt waar wij heel erg blij mee zijn. Iedereen die de muurschildering ziet is enthousiast en vindt hem precies bij ons passen.
Nogmaals dank je wel Birgit voor het meedenken en het ontwerpen van deze mooie muurschildering.

Alexander en Darina


Carla
31-07-2014
Disney muurschildering: Lion King (baby Simba en Mufasa)
Bergschenhoek, Zuid-Holland

Ontzettend blij met onze muurschildering! In goed overleg zijn we tot het eindresultaat gekomen. Er is rekening gehouden met de uitgesproken wensen. De schildering is de eyecatcher in de babykamer echter niet dominerend zoal we graag wilden. Top gedaan, dank je wel Birgit!


Wellicht tot ziens :)


Alie en Martijn
12-06-2014
Babykamer muurschildering: Teigetje voor een jongetje
Purmerend, Noord-Holland

Wij zijn heel blij met de mooie muurschildering van teigertje met sterren en teigertje die uit de muur komt hoop je in de toekomst terug te zien voor mijn dochtertje haar kamer :)


Antoine & Sharon
30-05-2014
Babykamer muurschildering: Tijgertje
Wandschildering op structuurverf
Heerhugowaard, provincie Noord-Holland


Hoi Birgit,

Nog reuze bedankt voor de geweldige muurschildering in onze babykamer.
Elke keer als we binnenstappen geeft dit een smile op ons gezicht.
We kunnen je van harte aanbevelen.
Bedankt voor de roze Tigger !!!!!!!


Lisa
2014-05-29, 07:57
Kinderkamer muurschildering: www.bimmuurschildering.nl/boom-babykamer/tak
Hillegom, Zuid-Holland

Hoi Birgit,

Ik wil je nog bedanken voor de fantastische muurschildering op Finn zijn kamer!
Het resultaat is mooier dan ik had kunnen hopen, en ik vond het ook nog eens erg gezellig, en leuk om te zien hoe je te werk gaat. Door jouw oog voor detail en kleur is het helemaal perfect geworden! Kortom, we zijn er mega blij mee!

Groetjes

Joanna & Mario
2014-05-02, 13:21
Babykamer muurschildering
Leiden, Zuid-Holland

Bedankt Birgit,
Jij bent echt zo ontzettend creatief en je maakt zulke mooie muurschilderingen!
Alles is perfect verlopen en het resultaat is mooier dan ik had kunnen bedenken. De beertjes maken de kamer mooier en vrolijker … gewoon af.
Nogmaals bedankt,

Joanna & Mario


Carlijn & Rembrandt
2014-04-29, 22:34
Babykamer muurschildering: Me to You beertjes
Rotterdam, Zuid-Holland

Birgit heeft bij ons een prachtige schildering gemaakt. Het contact verliep prettig en Birgit heeft op mooie manier invulling gegeven aan onze wensen. Kortom, als je een wat anders wilt, neem dan zeker contact op. Wij krijgen veel positieve reacties op de muurschildering! Aanrader dus.


Pauline
2014-04-18, 10:11
Babykamer muurschildering: Boom met uiltjes
Alkmaar, Noord-Holland

Birgit is bij ons langs geweest om de boom met uiltjes te maken wat erg mooi is geworden! Wij hadden zelf een oranje muur en de boom is dan ook met oranje tinten geschilderd! Verder heeft ze 2 kleuren groen, geel en grijs gebruikt...de stam gewoon bruin gedaan...ik zeg als we ooit nog een muurschildering willen dan kloppen we weer bij Birgit aan!! We zijn er erg blij mee!!


Franka
2014-04-14, 16:19

Babykamer muurtekening: girafje met vlinders
Rotterdam, Zuid-Holland

Hi Birgit,

Nogmaals dank voor de mooie schildering. We zijn er erg blij mee. De giraffe vrolijkt de kamer helemaal op en de vlinders maken het af. Resultaat is ver boven verwachting en erg fijn dat eea op kortte termijn te regelen was.


Marleen Dwarswaard-Maurik
2014-03-21, 15:18
Babykamer muurschildering: moderne boom en tak met uiltjes
Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland


Hoi Birgit,

Bij deze willen we nogmaals bedanken voor de prachtige muurschildering die je voor ons zoontje Robin gemaakt hebt.
We hebben die mooie boom en tak met uiltjes (op de grijs muur). Het resultaat is werkelijk prachtig! Iedereen die ons babykamertje komt bekijken is vol lof over de mooie muurschildering en ze voelen er ook vaak even aan, of het wel 'echt geschilderd' is. Ze denken dat het een muursticker is (een compliment!).
Je hebt onwijs netjes geschilderd en je hebt absoluut ook voor detail, alle kleuren van de blaadjes zijn mooi verdeeld.
Birgit neemt de tijd voor haar schilderwerk, ze gaat pas weer naar huis als ze zelf tevreden is en werkt niet 'op tijd'.
BIM Muurschilderingen is echt een aanrader en bij een evt. volgende opdracht zullen we zeker weer aan je denken en je aanbevelen bij anderen.

Robin zal zijn kamertje hiermee vast onwijs mooi vinden, als hij strakjes wat groter is.

Groetjes van Daniël, Marleen & Robin


Vincent Eeken
2014-03-16, 12:47
Kinderkamer muurschildering: Winnie the Pooh, Iejoor, Knorretje en Teigetje
Amstelveen, Noord-Holland

Hoi Birgit,
We willen je nogmaals bedanken voor de prachtige Winni the Pooh muurschildering die je voor ons heb gemaakt.
We zijn er erg blij mee,en het kan volgens ons niet mooier dan jij heb gedaan!
Succes met de schilderingen die nog komen gaan, maar dat komt zeker goed.

Groetjes Vincent en Eveline


Ebru
2014-03-13, 11:46
Kinderdagverblijf wanddecoratie: Boom met fotolijstjes van de kinderen
Amsterdam, Noord-Holland


Hoi Birgit,

Onder het mom; liever laat dan nooit, hierbij onze waardering en dank voor je prachtige, functionele fotoboom op ons kinderdagverblijf! We blijven er zoveel complimenten over krijgen.
We zien elkaar in de (nabije) toekomst zeker weer!
Groetjes,
Ebru, Dino en de kids!


Detti
2014-02-24, 10:25
Babykamer muurschildering: Peter Rabbit/ Beatrix Potter
Maastricht, Limburg

Dear Birgit,
Thank you very much for all the work you've put into our nursery walls, and travelling all the way to M'tricht to do it!
We are very pleased with the results (Beatrix Potter theme), it is exactly what we had hoped for, and more.
Would happily recommend to anyone!
x
Detti


Murat&Hulya Yilmaz
2014-02-05, 20:05
Disney muurschildering: Baby Mickey en Minnie Mouse
Dordrecht, Zuid-Holland

Birgit maakt werkelijk prachtige muur schilderingen. Dat hebben wij zelf ervaren bij de kamer van onze baby. De muur wat zij heb geschilderd is van spachtelputz. De meeste durfden het niet eens om bij ons te schilderen,vanwege spachtelputz. En bij Birgit Charles was het geen enkel probleem om het te schilderen.

De prijs/kwaliteit is daarbij ook nog eens prima Kortom, bent u op zoek naar een proffesioneel muurschildering. Dan ben je bij BIM muurschildering op het juiste adres.

We zijn heel blij met de muurschildering. Dankje wel, jij bent de best!!!!!!!


lieke
2014-01-23, 15:37
Meisjeskamer muurschildering van het geboortekaartje
Utrecht

Hoi birgit

Bedankt voor de mooie schildering voor de kamer van Amélie. Ze is er zelf ook blij mee. Als onze familie de nieuwe kamer komt bekijken wijst ze het trots aan! Het ziet er supermooi uit!!

Groetjes lieke


Melita Bogert
2014-01-16, 15:14

Kinderkamer muurschildering: piratenkamer
Muur ondergrond: glasvezelbehang met structuur
Purmerend, provincie Noord-Holland

Birgit heeft voor onze zoon Noah een prachtige piraten muurschildering gemaakt voor in zijn piraten kamer. Het eind resultaat mag er wezen nog mooier dan we gehoopt hadden. Doordat het een klein kamertje is waren we bang dat het nog kleiner ging lijken maar het tegendeel is daar door de muurschildering lijkt het kamertje nu een stuk groter. Wij wilde niet echt een enge piraten muurschildering omdat Noah pas 4 jaar is maar door het meedenken en de super idee�«n van Birgit is het uiteindelijk een echte piraten muurschildering geworden en niet eng !! Complimenten ..

Bim muurschildering is echt een aanrader !

Nogmaals dank.
Groetjes,
Twan, Melita & Noah Bogert


Zarina Rahimbaks
2014-01-13, 00:56
Babykamer muurschildering: Me to You beertjes
Muur ondergrond: spachtelputz
Amersfoort, provincie Utrecht

Vlak voor de uitgerekende datum heeft Birgit een prachtige muurschildering gezet op de kamer van ons dochtertje. Wij hebben onze inspiratie van haar website gehaald en gekozen voor een schommelend me-2-you beertje. Wat geweldig aan Birgit is, is dat ze met ideeën komt waardoor onze muurschildering toch weer uniek en anders is t.o.v. andere schilderingen. Ook wij vinden het heel knap dat Birgit uit de losse pols een prachtig plaatje weet te schilderen. De verhoudingen van de beertjes en de tak kloppen precies. Los van dit alles vind ik Birgit prettig in de omgang. Ze gaat lekker haar gang maar maakt ook een gezellig praatje.

Iedere dag geniet ik weer van de vrolijke beertjes op de muur en ik hoop ons dochtertje straks ook. Bedankt Birgit!

Nynke Hillebrand
2014-01-09, 17:03
Babykamer muurschildering: tak met dieren
Purmerend, provincie Noord-Holland

Eind oktober heeft Birgit bij ons een prachtige muurschildering gemaakt. Ze heeft goed kijk op de zaak en denkt mee met de ideeen die aangedragen worden. Wat ik het allerknapste vond is dat ze het zo uit de "losse" pols weet te schetsen, precies in de goede verhouding met de muur en ook de figuurtjes onderling zijn allemaal goed in verhouding. We zijn hier dolblij mee!

Gerda Klouwer
2014-01-05, 21:10
Meisjeskamer muurschildering: Forever Friends
Volendam, provincie Noord-Holland

Beste Birgit na een lange dag schilderen , zijn wij super blij met het eind resultaat van de muur schildering. We vinden hem ontzettend mooi, en me dochter laat hem aan iedereen zien die binnen komt. Nogmaals hartstikke bedankt . Groetjes Fam. Klouwer


Joyce van Taarling
2013-11-05, 15:40
Babykamer met Me to You en tekst op de muur
Structuurverf en gladde muur
Noord-Holland

Afgelopen vrijdag een muurschildering laten maken. Het resultaat was mooier dan ik had kunnen bedenken. Bedankt voor alles en ik zal je zeker bij anderen aanraden. Succes met je volgende projecten. Groet Joyce


Monique & Maarten-Martijn
2013-10-26, 21:39
Muurtekst en muurtekening babykamer
Ondergrond: spagtelputz
Almere, provincie Flevoland

Hoi Birgit,

Wij willen je nog even ontzettend bedanken voor de mooie muurtekst met tekening die je van de week heb gemaakt. Het staat zo ontzettend mooi en het eindresultaat op de spachtelputz muur mag er zeker weten zijn! De volgende keer zullen wij weer aan je denken en zullen je ook zeker aanbevelen. hartstikke bedankt!


Naima & Said
2013-10-05, 15:41
Babykamer muurschildering: Teigetje en Winnie the Pooh
Rotterdam, provincie Zuid-Holland

Hay Birgit,

Wij zijn super blij met de tekening. Het maakt de kamer niet alleen af maar nog veel mooier, We zagen ook dat je foto's van onze kamer erbij hebt gezet op de site. Wat leuk!!!!. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn hier naar,ze staan onder muurschilderijen van winnie de pooh. Tijgertje op de boom met de schommel stoel ervoor.

Verder waren we ook erg zeer tevreden met de samenwerking! Werd goed overlegt na wat wij wilden.
Ook qua kleur,wat we aan Birgit hebben overgelaten,
waardoor het nog mooier is geworden dan dat we hoopte!!

Nogmaals bedankt Birgit je bent een echte aanrader!


Yamileth en Stephany
2013-10-02, 13:23
Babykamer muurschildering: Me to You
Schiedam, provincie Zuid-Holland

Hallo Birgit.. Dankjewel voor de mooie resultaat van de baby kamer we zijn heel blij met de tekening van me to you.. Iedereen vind Het geweldig..groetjes Yamileth


Denise
2013-09-26, 20:53
Me to you beer met tekst (gedicht)
Jongens kamer
Purmerend, Noord-Holland

Hoi Birgit.

Ik wil je even bedanken voor het eind resultaat. Ongeacht ik er zelf niet bij kon zijn omdat ik in het ziekenhuis lag.
Vind ik het super mooi geworden echt hardstilke bedankt
Groetjes Denise


Stefan en Annette
2013-09-22, 00:34
Gelderland

Afgelopen vrijdag heeft Birgit bij ons een muurschildering gemaakt op de babykamer van een 'Me to You' beertje op een schommel aan een tak. We zijn er ontzettend blij mee!! Wat een super schattige schildering en heel erg mooi gedaan! Echt boven verwachting (de teken is op een spackmuur gemaakt en we wisten niet of dat wel mooi zou worden, Birgit raden ons aan om het gewoon zo te doen!) zo goed is 't gelukt!

Geweldig! Hier gaan wij (en onze kleine meid)nog lang plezier van hebben! Super bedankt!! Ook voor de gezelligheid!

M&M
2013-09-10, 19:22
Me to You babykamer muurschildering

Medio juli heeft Birgit voor ons grote wonder een prachtige muurschildering gemaakt van twee Me to You beertjes met boom (op schommel en kiekeboe).

Wij zijn vol lof! Het resultaat is prachtig, laat Birgit haar gang maar gaan. Nog iedere keer blijft de tekening ons verbazen en de reacties zijn heel leuk. Daarnaast was het ook een heel gezellige dag.

Nogmaals dank uit de Flevopolder!

J. en I.
2013-09-09, 17:17
Nijntje babykamer muurschildering
Noord-Holland

Beste Birgit,

Hartelijk bedankt voor de prachtige 'custom made' Nijntje muurschildering. Het resultaat is nog mooier als we hadden gehoopt. Je hebt echt vakwerk geleverd. Ook fijn dat je mee dacht in de aanpassingen die wij wilden. Je kwam keurig op tijd, je werkt netjes en geordend en, niet onbelangrijk, je bent een leuk mens in de omgang. Kortom, we zijn vol lof en zullen je zeker aanbevelen of opnieuw vragen als de situatie zich voordoet.

Met vriendelijke groeten,

J. & I.


Nural & Hasan
2013-08-05, 22:32
Babykamer muurschildering: Me to You
Capelle a/d IJssel, provincie Zuid-Holland

Wij zijn supertrots met de muurschilderingen.
De naam zegt het al Beste in muurschilderingen.
Wij krijgen heel veel complimenten nogmaals bedankt voor de mooie schildering.
Wij wensen je heel veel succes met je werk en we zien elkaar vast terug.
Groetjes,
Nural&Hasan

Ellen en Ferdinand
2013-07-23, 12:37
Babykamer muurschildering: Winnie the Pooh

De muurschildering is prachtig geworden, precies zoals we in gedachten hadden! Het maakt de kamer helemaal af. Ik loop ook meerdere malen per dag even het kamertje binnen om de boel te bewonderen! We zijn ook erg benieuwd naar de reacties straks van alle mensen die komen kijken, die zullen zeker net zo enthousiast zijn.
Heel erg bedankt en mochten we ooit nog eens een muurschildering willen, dan weten we je zeker te vinden!

groeten, Ellen en Ferdinand

Beer
2013-07-16, 22:29
Babykamer muurschildering: Winnie the Pooh met gedichtje
Amsterdam, Noord-Holland

erg goede servise !

goede prijs kwalitieit verhouding.

Wij zijn super blij met onze muurschildering van adorable pooh !!


Judalies Andriessen-Job
2013-07-12, 00:39
Babykamer muurschildering voor een meisje: Disney's Tinkerbell
Gouda, provincie Zuid-Holland

Onze tinkerbell schildering is prachtig gelukt!!! Over 2 weken komt onze eigen Tinkerbell ter wereld en ik weet zeker dat ze het mooi gaat vinden. Prachtige bloemen en een mooie tinkerbell. Birgit is fijn in omgang en ik had meteen een goed en vertrouwd gevoel bij haar. Ik had hoge verwachtingen en die heeft ze allemaal waar gemaakt. Mijn man wil hierna niet meer kinderen maar wie weet Bir! Dan weet ik je te vinden. Ontzettend bedankt. We zijn er super blij mee


Ben en Annemarie
2013-07-05, 16:25
Babykamer muurschildering: Me to You beertje

Hoi Birgit,

Wij zijn erg blij met onze muur! Het zit er mooi uit, we zijn gelijk begonnen met het inrichten van de Baby kamer!

Groetjes Ben en Annemarie


Jeroen en Yvonne
2013-07-03, 17:01
Babykamer muurschildering: Me to You met boom en 'kiekeboe' beertje
Ondergrond: spachtelputz
Utrecht

Hoi Birgit,

Ook via deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor de twee prachtige muurschilderingen met het Me to you-beertje. Niet alleen wij zelf zijn enthousiast, maar ook iedereen die de babykamer komt bekijken! Ook leuk dat wij door jouw enthousiaste meedenken het extra naambordje aan de tak van de boom hebben hangen. Zodra de letters van de naam er hangen sturen wij een foto met het uiteindelijke resultaat. En wanneer andere mensen op zoek zijn naar iemand voor een muurschildering, zullen wij jou van harte aanbevelen!

Groetjes Jeroen en Yvonne

Davigna
2013-06-20, 12:24
Babykamer muurschildering: Boom met Me to You beertjes
Nieuwegein, Utrecht

Beste Birgit,

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de mooie muurschildering die je voor ons hebt gemaakt.

In eerste instantie had ik een afspraak met iemand anders gemaakt, maar die heeft ons tot 2 keer toe laten zitten. Zonder een verklaring of afmelding. Je bent onze reddende engel geweest, want woensdag 12 juni 2013 ben je bij ons geweest en op zondag 16 2013 is onze zoon Loeka geboren!

Iedereen die de babykamer komt bewonderen, vinden het echt prachtig.

Meid, bedankt voor het meedenken en dat je de afspraken nakomt die we gemaakt hebben. En je hoort zeker nog van me voor de eventuele andere muurschildering.

Veel liefs,

Davigna


Danielle Jansen
2013-06-09, 21:55
Jongenskamer muurschildering: Cars
Vinkeveen, Zuid-Holland

Birgit heeft voor onze kleine man een prachtige cars muurschildering gemaakt,wat is het een kunstwerk geworden met takel en bliksem erop,de kleine man is er ook super blij mee,geef birgit de vrije hand en er komt heel wat moois op de muur.we gaan je zeker aanbevelen dank je wel voor het prachtige exemplaar.en tot de volgende keer


wendy
2013-06-08, 01:13
Meisjeskamer muurschildering: Tak met schommel en Me to You beertje
Assendelft, Noord-Holland

Birgit heeft bij ons een prachtige muurschildering gemaakt! Dat er grove spachtelputs op de muren zit heeft niks afgedaan aan de schildering, ik sta versteld van je schilderkunst! we zijn er zo ontzettend blij mee! Elke ochtend als ik mijn dochtertje haar kamer binnen kom, staat ze enthousiast te wijzen naar de schildering. En daar doe je het toch voor.
Heel erg bedankt en tot ziens.....als mn dochtertje weer wat groter is en ze deze schildering zat is ;-)


Kim
2013-05-23, 21:51
Jongenskamer muurschildering: jungle boom met apen
Haarlem, Noord-Holland

Vandaag is Birgit begonnen met een prachtige schildering. Het is nog niet helemaal klaar, Maar ik vind het nu al geweldig!! Zo enorm leuk om op deze manier een kamer iets bijzonders te geven.
Birgit werkt zeer professioneel, denkt mee en het resultaat is echt boven verwachting.
Heel blij mee en zeker een aanrader.


Marjolein
2013-05-22, 17:41
Babykamer muurschildering: boom met dieren

Birgit,

Bedankt voor je muurschildering! De boom met dieren komt erg mooi uit in de kamer. Op het laatste moment wilde ik de kleuren nog iets anders, gelukkig kon dat en ik ben er superblij mee!

Je kunt me in de toekomst zeker als referentie gebruiken, ik ben erg tevreden over je snelle reacties op de mails, je professionele werkwijze, het meedenken in kleur en ontwerp en de gezellige schilderdag.

hartelijke groet,

Marjolein


Kirsten en Marco
2013-05-18, 11:11
Muurschildering baby disney droommuur & babydisney boommuur

De muurschilderingen staan nu een week op de muur en de leuke reacties blijven binnen stromen! Het is echt mooier geworden dan wij ook maar hadden kunnen voorstellen.

Birgit ik wil je bedanken voor al je goede zorgen, medewerking en prettige samenwerking. Jij hebt invulling gegeven aan ons idee en deze helemaal tot een mooi ontwerp uitgewerkt! Hierbij heb je rekening gehouden met al onze wensen (en dat waren er best wel wat...) en ons hierin ook goed geadviseerd. Het is onmiskenbaar dat je je vak verstaat en de postieve reacties die ik nog steeds krijg bevestigen dat alleen maar!!! Het resultaat mag er zeker zijn en wij zijn er trots op!

Wij vonden het reuze gezellig dat je er was en bevelen je zeker bij familie en vrienden aan!


M. Jarari
2013-04-29, 23:29
Babykamer muurschildering: Me to You beertje met bal en auto
Rotterdam, Zuid-Holland

Birgit bedankt voor de prachtige muurschildering. Wij zijn erg blij met het Me to You beertje voor de babykamer.

In de toekomst zullen wij jou vast nog een keer inschakelen voor een mooie muurschildering. Ik zal je zeker aanraden bij vrienden en familie.

Nogmaals bedankt!!!!

Linda van Pel
2013-04-19, 23:05
Jongenskamer muurschildering: Sonic
Alkmaar, Noord-Holland

Birgit,

Bedankt voor de fantastische muurschildering van Sonic die je hebt gemaakt op de kamer van mijn zoon.

Het is precies geworden wat ik in mijn hoofd had. Echt heel mooi met oog voor details, precies het plaatje wat ik voor me zag.

Ook mijn zoon is er heel erg blij mee, hij vond die schildermevrouw heel goed!

Bedankt voor je stiptheid, het nakomen van afspraken en de prettige samenwerking in het algemeen.

Ik zal je zeker aanbevelen en je kunt me altijd opgeven als referentie.

Groetjes,
Linda


Ernst & Camila
2013-04-18, 22:55
Babykamer muurschildering: Me2You beer op schommel aan boomtak
Alkmaar, Noord-Holland

Hoi Birgit,

Ontzettend bedankt voor de prachtige me2you muurschildering! Het ziet er fantastisch uit, zelfs op het structuurbehang.
We zijn er heel erg blij mee!!

Groetjes Ernst & Camila


Robin & Mirelle
2013-04-09, 19:53
Babykamer muurschildering: Me to You beer met tak en schommel
Veenendaal, Utrecht

Beste Birgit,

Ik heb niet meer de kans gekregen om je persoonlijk te bedanken, maar niet minder gemeend hierbij dus ontzettend bedankt voor het waanzinnige eindresultaat. We zijn ontzettend blij met dit staaltje vakwerk. Complimenten voor je werkwijze en kunde en je mag ons beschouwen als de ambassadeurs van BIM Muurschildering, want als we iemand spreken die een muurschildering of iets dergelijks wil, zullen we jou zeker aanbevelen.
Nogmaals dank.
Groetjes
Robin & Mirelle


Rianne
2013-04-05, 12:57
Babykamer muurtekening: Winnie the Pooh
Utrecht

Beste Birgit,
Alsnog bedankt voor de mooie muuschildering op de babykamer van Winnie the pooh. Ik kreeg snel reactie van je op mijn aanvraag en niets was een probleem. Ook met het meedenken waar en hoe groot de schildering en naam van onze dochter moest komen vond ik erg fijn! Heel erg bedankt, ons meisje slaapt nu nog bij ons in de wieg op de kamer, maar kan niet wachten tot ze op haar eigen mooie babykamer gaat slapen.

Groeten Rianne


Otto
2013-03-29, 16:31
Babykamer muurschildering: Me to You beer
Utrecht

Beste Birgit,

Super bedankt voor de gave Me to you beer voor onze babykamer.

Groetjes Otto en Mirjam


Nathanja
2013-03-19, 23:03
Babykamer muurschildering: safari dieren
Uithoorn, Noord-Holland

Birgit,

Ontzettend bedankt voor de "safari" dieren muurschildering. Heel leuk de olifant, aap en giraffe! De oranje accenten komen goed uit en kleuren goed bij de oranje muur!

Echt super gedaan! Boven verwachting!!

Groetjes Nathanja


Cindy en Jasper
2013-03-03, 11:55
Babykamer muurschildering voor een jongetje: vliegtuigen en grote ster op spachtelputz
Utrecht

Wij zijn iedere dag weer blij als we de kamer van ons zoontje (die wij verwachten in april) binnenlopen. Op 13 februari jl. heeft Birgit in de stijl van de lamp, de vliegtuigjes en de ster, super mooi geschilderd op de muren van de kamer. Birgit heeft vanuit haar ervaring en creativiteit goed meegedacht om het uiteindelijk helemaal naar onze wens te maken. Birgit nogmaals bedankt voor de mooie muurschilderingen en wij zullen jou zeker bij anderen aanbevelen!

Manon
2013-02-22, 17:09
Babykamer wandschildering: boom met vogels en uiltjes
Bij Amsterdam, Noord-Holland

Hoi Birgit,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor je mooie schildering in de kamer van Kai. Kai is nu nog maar 3 weken oud maar zodra hij ouder is weet ik zeker dat hij het prachtig vindt. Wij vinden dit nu al en zijn er erg blij mee. Als we ooit nog iets op de muur willen hebben weet ik je te vinden. Nogmaals dank,

Groeten Hans, Kai en Manon


Danielle
2013-02-03, 20:25
Babykamer muurschildering: grijze Nijntje met gedichtje
Rotterdam, Zuid-Holland

hallo birgit,

wij willen je nog enorm bedanken voor de prachtige muurtekening/schildering van nijntje! hij zit echt prachtig op de muur en super strak! iedereen die de babykamer ziet is helemaal weg van jou werk!
marc had het natuurlijk nog niet gezien toen jij er was maar die is er ook helemaal weg van!
bedankt voor je werk en vooral ook voor het nadenken!
heel prettig hoe je alles eerst besproken had en je het ook eerst liet zien om de grootte te bepalen.
als we weer wat op de muur willen zullen we zeker aan jou denken!
groetjes marc en danielle


Clairieee
2013-01-14, 21:26
Babykamer wanddecoratie: schilderijen met safari dieren op canvas

Ik heb 4 schilderijen laten maken met naam en geboortedatum. Ze zijn fantastisch en maken de babykamer helemaal af!! Heel blij mee en levering was super snel.

Wilco en Debby
2012-12-26, 17:27
Breukelen, Utrecht
Babykamer muurschildering voor een meisje: naam met hartjes

Beste Birgit
Bij deze willen wij je nog bedanken voor de mooie muurschildering die je gemaakt heb met de naam Jace_lynne
Wij zijn er erg blij mee en zullen je zeker aanraden bij onze vrienden
gr wilco en debby

Cindy reuling
2012-12-20, 20:03
Utrecht
Kinderkamer muurschildering: naam in meisjeskamer
Wandschildering op behang met lichte structuur

De muurschildering met de naam van me dochter (Lisa) is echt super mooi geworden! Ben er erg blij mee!!! Dank je wel !!


Reshma
2012-12-18, 14:16
Amstelveen, Noord-Holland
Babykamer en kinderkamer muurschildering: Me to You en Spiderman
Wandschilderingen op structuurverf

Hallo Birgit,

De muurschilderingen zijn erg mooi geworden. Ik was er zelf niet bij maar toen ik thuis kwam was ik er erg blij mee. Het beertje is perfect en mijn zoon is erg blij met de Spiderman. Mocht ik ooit weer muurschilderingen willen dan neem ik zeker contat op. Hartstikke bedankt voor het mooie resultaat.

Groetjes,
Reshma


Bianca
2012-12-11, 20:31
Noord-Holland
Meisjeskamer muurschildering: Disney prinses Assepoester

Lieve birgit, Bedankt voor de prachtige Assepoester met vogeltjes!!!!

Geweldig resultaat! precies zoals besproken en zoals wij in onze voorstelling hadden. een betoverende prinsessenkamer!!

Naast de kwaliteit van de schildering is
het nakomen van afspraken,
de prijs ,
de flexibiliteit ,
de creativiteit/ meedenken,
de enorme inzet
en het enthousiasme van Birgit ons zeer goed bevallen.

en zullen wij zeker Birgit adviseren voor een ieder die iets unieks en betoverends op de muur wil!!

Bianca O.


Barry en Paula
2012-12-07, 11:30
Noord-Holland, bij Hoorn
Babykamer muurschildering: Teigetje (de tijger uit Winnie the Pooh)

Hi Birgit,

Bij deze willen wij je nog bedanken voor de prachtige muurschildering van Teigetje die je hebt gemaakt. We zijn er super blij mee, want het is precies zoals we hadden gehoopt!

We zagen de foto's al op je site staan en zijn stiekem toch wel een beetje trots dat die mooie schildering bij ons is.

Zodra het kamertje helemaal af is, zullen we je nog een aantal foto's mailen van het uiteindelijke resultaat!

Heel veel succes nog met je komende schilderingen!

Groetjes Barry en Paula


Mirjam en Dennis
2012-12-03, 09:29
Gorinchem, Zuid-Holland
Babykamer muurschildering: Winnie the Pooh met gedichtje muurtekst
Wandschildering op spachtelpoets

Hi Birgit,

Een halve week geleden heb je bij ons Winnie the Pooh geschilderd op de (voor jou onverwachts) toch gespachtelde muur.
Ook mijn last minute veranderingen aan de tekening (spiegelbeeld e.d.) waren geen probleem en je denkt geweldig mee. Het is onwijs mooi geworden en hij kijkt precies in het ledikantje. Wij zullen je zeker aanraden!
Wij zijn er heel erg trots op. Foto's met meubeltjes zullen volgen!

Liefs, Mirjam & Dennis


Kitty en Dennis
2012-11-28, 22:07
Amsterdam, Noord-Holland
Babykamer muurtekening voor een tweeling: Mickey en Minnie Mouse met namen erbij

Hey Birgit,

Wij zijn zo blij met de muurschildering. Kan er uren naar kijken, precies wat we wouden. Toen Dennis thuis kwam was ook hij er helemaal stil van!!

Echt super goed gedaan... Nu wacht ik de foto`s nog af voor een mooi geboortenkaartje.

Heel erg bedankt!

Groetjes Kitty en Denniszaina, Arafa en .....
2012-11-22, 19:45
Babykamer muurschildering: Nijntje met babynaam en tekst

Lieve Birgit,

Je hebt afgelopen Donderdag bij ons de baby kamer geschildert.
het is supper zoals we het gewild hebben en ook hebben verwacht.
Nu nog afwachten tot onze kleine prinsesje op de wereld komt.
Dan genieten we samen.
Ik weet je te vinden zodra ze weer groot is en wat anders wil.

lieve groet, Zaina en Arafa en .......


Nina
2012-11-07, 19:59
Babykamer muurschildering: Me to You met naam muurtekst

Heey Birgit,
Hierbij wil ik je nog een keer bedanken!!
Het is zo mooi geworden we zijn er echt super blij mee!
Iedereen die het ziet zegt ook dat het prachtig is geworden!
Als we verhuisd zijn hoor je ons wel weer want dan laten we je zeker weer komen om te schilderen.
Succes verder met alle kamers zo mooi te maken!
Groetjes nina


Femke
2012-11-06, 10:11
Rotterdam, Zuid-Holland
Kinderkamer muurschildering: Jungle Book jongenskamer Disney

Dag Birgit,

De eerste keer een jungle boom met apen. We waren erg blij met je initiatieven en voorstellen. Het is prachtig geworden met als resultaat een blij jongetje!

Dank je wel!


Sandra Vermast
2012-10-28, 01:20
Alkmaar, Noord-Holland
Kinderkamer schilderij voor een tweeling: Diddlina en Minnie Mouse op canvas

Hoi Birgit

Hierbij nog even een super super super bedankje voor je mooie schilderij .
De tweeling is er super blij mee en ik krijg alleen maar leuke reacties .

Ik kan iedereen het aanraden om eens wat te laten schilderen door jou .

GR Sandra ,Rebecca en Jennifer xxx

Robbert en Michelle
2012-10-15, 10:25
Den Haag, Zuid-Holland
Babykamer muurschildering: Winnie the Pooh

Hoi Birgit,

Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie Winnie the Pooh muurschildering! We zijn er super blij mee. Dit weekend meteen de meubeltjes neergezet en het ziet er nu helemaal top uit.

Succes verder en we zullen je zeker aanraden bij mensen als die ook een leuke schildering willen.

Groetjes Robbert en Michelle


Eveline
2012-10-08, 21:21
Amsterdam, Noord-Holland
Kraamcadeau: geboorteschilderij op canvas

Een super origineel kado voor de geboorte van het derde kindje van mijn vriendin. Het geboortekaartje in de vorm van een schilderij. Ik heb expres even gewacht met het schrijven van de beoordeling op deze site nadat ik het kado aan mijn vriendin had gegeven. Ze is helemaal verrast, het schilderij heeft een mooie plek gekregen op de babykamer. Heel origineel, ze had al bergen kleertjes en knuffels gekregen...maar zoiets nog niet ! Dit is een blijvend kado en ook nog eens heel origineel en zit er erg mooi uit ! Dank je wel Birgit !

Danny&Demelza
2012-08-22, 20:30
Landsmeer, Noord-Holland
Babykamer muurschildering voor een meisje: Tinkerbell

Beste mensen,

Toen wij de tinkerbell op de site hadden gezien waren we gelijk verkocht, en het resultaat mag er wezen. Birgit heeft voor ons ook een hele mooie tinkerbell geschilderd. Wij zijn er echt super blij mee.! Heel erg bedankt.

Lisa
2012-07-09, 18:10
Leimuiden, Zuid-Holland
Babykamer muurschildering: Happy Feet pinguins
Wandschildering op spachtelputz

Hallo ,
Birgit heeft bij ons een hele mooie Happy Feet 2 muurschildering gemaakt. Het was geen makkelijke opdracht aangezien het op spachtelputz moet geschilderd worden -maar het is gelukt!!!
En wij zijn erg blij met de eind resultaat. Well done !Nogmaals bedankt Birgit!

groetjes Lisa


Naam: Carmen
2012-07-06, 18:18
Amsterdam, Noord-Holland
Meisjeskamer muurschildering Disney: Tinkerbell

Birgit heeft een prachtige muurschildering van een "opstijgende" Tinker Bell in de kamer van onze dochter gemaakt. De schildering zit vol met details, compleet met glitters, waardoor het er echt sprookjesachtig uitziet.


Naam: Lisa
2012-06-17, 00:48
Amsterdam, Noord-Holland
Speelkamer muurschildering: Nijntje

Birgit heeft vorige maand een super mooie nijntje muurschildering voor mijn dochters gemaakt. de speelkamer was hiermee helemaal af! en mijn dochter heeft de hele tijd naast birgit gezeten (ondanks keelontsteking) en op de voet gevolgd hoe haar nijntje tot stand kwam.

bedankt birgit! we zijn er super blij mee...

Naam: Pauline
2012-06-05, 17:25
Noord-Holland, bij IJmuiden
Babykamer muurschildering: geboortekaartje

Hallo allemaal,
Birgit heeft bij ons een hele mooie muurschildering gemaakt van een geboorte kaartje. Het zijn 2 aapjes met een boom en een schutting. Birgit is er 2 dagen mee bezig geweest en wij waren erg onder de indruk van haar mooie werk. Sommige mensen denken zelfs dat de schutting van echt hout is! maar Birgit heeft het echt geschilderd. Nogmaals bedankt Birgit, onze dochter gaat het vast heel mooi vinden!


Naam: Marlies
2012-06-01, 14:42
Hoofddorp, Noord-Holland
Kinderkamer muurschildering: Disney Lion King & Sammy de schildpad

Onze kinderen hebben allebei een prachtige en unieke muurschildering in hun kamer gemaakt door Birgit. Ze hebben zelf gekozen welk figuur ze graag wilden en een foto daarvan aangeleverd. Birgit heeft daar een heel mooi ontwerp bij bedacht; bij de Lion King het doorkijkje in de jungle en bij Sammy de Schildpad het bootraam en badje met bubbels. Het leuke is dat ze ook samen met de kinderen het ontwerp heeft besproken zodat het echt hun schildering is geworden. Wij vonden het contact en de samenwerking met Birgit heel prettig. Bedankt voor de mooie muurschilderingen, het is echt een aanwinst in hun kamers!


 Wilt u ook een muurschildering?

 

Muurschildering

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 


Muurdecoratie voor volwassenen 

Woonkamer of slaapkamer?

muurschildering slaapkamer

Stilleven voor in de keuken:

muurschildering in keuken

keuken wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering 


Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>