Jungle muurschildering

Vrolijke kinderkamer jungle muurschildering met allerlei tropische vogels, zoals een toekan, papegaaien en een kolibrie. De oerang-oetan-achtige aap heeft het zich gemakkelijk gemaakt in een hangmat van lianen. Een van zijn pinda's is gevallen op de boomtak eronder, waar een vogel gretig op afkomt. Een kolibrie slurpt uit een grote bloem. De blauwe papegaai probeert de roze te verleiden met een wurmpje, als je goed kijkt zie je het verschrikte gezicht van de worm. Zo hebben alle dieren een eigen karakter/verhaal in deze jungle muurschildering.

 

Origineel ontwerp door BIM Muurschildering waarbij de klant de vrije hand heeft gegeven. Dat betekent dat er geen tekening vooraf is gestuurd. Wel is er vooraf afgesproken dat het een kleurrijke jungle muurschildering ging worden met vooral tropische vogels waarbij de dieren weliswaar gedetailleerd geschilderd, maar niet vokomen realistisch zijn. Een jungle schildering die zowel voor een jongens als meisjes kinderkamer kan. Als je wel vooraf een tekening wilt zien van de dieren en hun houding (de boom, gebladerte en bloemen bedenk ik altijd ter plaatse) kan dat natuurlijk wel. Een vrij ontwerp kan voor mij ook best spannend zijn, gelukkig is het altijd goed gekomen en enthousiast ontvangen, zo ook deze keer. 

jungle muurschildering 

papegaaien muurschildering

jungle aap

tropische vogels muurschildering 

 

Meer jungle muurschilderingen?

Jungle muurschilderingen kunnen in veel stijlen: Disney jungle book muurschildering of met tropische vogels zoals in Disney Rio muurschildering. Met grappige apen of allerlei jungle dieren in cartoonstijl in een doorkijkje, dan is het net of er een gat in de muur is en je naar de jungle kijkt vanaf de kinderkamer. Realistische olifanten, panters, tijgers en andere dieren kunnen ook. 

 

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschildering

 

Meer kinderkamer muurschilderingen

FILTER door op een woord te klikken.

Muurschilderingen

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

 

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 

 


Muurdecoratie voor volwassenen

Woonkamer of keuken?

portret wanddecoratie slaapkamer
silhouet landschap wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>

 


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen

 


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering

 


 

Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


 

Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>