Skip to main content

Schilderijen op canvas

Een schilderij laten maken voor in de babykamer of kinderkamer is ook mogelijk bij BIM Muurschildering. Hieronder zie je een selectie van reeds gemaakte schilderijen in opdracht. Deze kunnen opnieuw geschilderd voor jou worden, of je kunt een schilderij met een nieuw ontwerp en/of onderwerp laten maken.

Schilderij op canvas: Me to You

Schilderij van het Me to You beertje, samen met één van de Blue Nose Friends. In dit geval een paardje, maakt het net even wat persoonlijker aangezien de toekomstige ouders een paard in de tuin hebben.

schilderij me to you

Acryl op canvas, 70x100 cm, gemaakt in opdracht.

Prijs vanaf 375 euro (alle formaten tot 70x100 cm, inclusief BTW en canvas dat direct opgehangen kan worden). Uitgaande van afhalen in Amstelveen.

Wil je weten wat de klant van dit schilderij vindt? Lees de referentie van Corien: "We hebben een fantastisch schilderij mogen ontvangen van Birgit. We wilden graag wat leuks aan de muur in de babykamer. Birgit heeft er werkelijk een prachtig schilderij van gemaakt die al onze verwachtingen overtrof! Ze heeft het heel persoonlijk gemaakt, wat het extra leuk maakt."

Bekijk meer Me to You muurschilderingen>>

Bekijk meer Me to You op canvas >>

Babykamer schilderij: olifantje

Een echt origineel schilderij voor in de babykamer, ontwerp door BIM Muurschildering. Schattig olifantje op een schommel samen met wat diertjes en veel roze. Het canvas komt op een taupekleurige muur te hangen zodat het mooi afsteekt.

schilderij olifantje babykamer

Acryl op canvas, 80 x 120 cm, gemaakt in opdracht

Ben je benieuwd naar de prijs van dit schilderij? Indicatieve prijs: vanaf 375 euro (prijs voor alle formaten tot 80 x 120 cm). Inclusief BTW en canvas dat direct opgehangen kan worden, uitgaande van afhalen in Amstelveen. De prijs is exclusief eventuele ontwerptijd (alleen bij aanpassingen van de diertjes).

 Wil jij ook een babykamer schilderij speciaal voor jou gemaakt?

informatie mogelijkheden muurschildering 

Schildering voor in je eigen slaapkamer, woonkamer of bedrijf?

Zoek je geen kinderkamer schildering? Kijk dan op mijn andere website: www.birgitcharles.nl, daar staan zowel muurschilderingen als schilderijen in allerlei stijlen en onderwerpen: stilleven, modern portret, landschap (doorkijkje), dieren, bloesemtakken en meer!

muurschildering

Bekijk bovenstaande schilderingen (en meer) op: www.birgitcharles.nl

Schilderij in combinatie met muurschildering

Dit originele ontwerp is door BIM Muurschildering op canvas gemaakt. Zo kunnen de ouders het makkelijk bewaren voor later, wellicht wanneer ze kleinkinderen krijgen. Het schilderij hangt aan een tak, welke op de muur is geschilderd. Leuke combinatie!

origineel babykamer schilderij 

MDF paneel

Dit lijkt op een muurschildering, maar is gemaakt op een paneel. Het MDF paneel is aan de muur gemonteerd en daarna een paar keer geschilderd met latex door de klant zodat het klaar was voor de muurschildering. Aan de zijkanten en bij de plint kun je zien dat het een dik paneel is. Het paneel kan ook op de plint geplaatst worden. Het voordeel is dat het daarna meegenomen kan worden naar een andere woning of kamer.

schildering mdf paneel

Babykamer schilderijen

Deze schilderijtjes zijn gemaakt op een canvas formaat 30x30 cm. Ze zijn geschilderd in een 'strakke stijl': effen vlakken met een zwart lijntje eromheen. De verschillende safaridieren kunnen gemakkelijk gecombineerd worden, in elke kleurstelling. Indien gewenst met de naam en/of geboortedatum erbij.

Schilderijen babykamer

Meer informatie schilderij

Vrijwel elk gewenst formaat is mogelijk, afhankelijk van het ontwerp is het mooier om het niet te klein te maken.

Schilderijen worden geleverd op canvas doek op houten spielatten. Het hoeft niet ingelijst te worden en kan direct opgehangen worden. Het doek heeft de nietjes aan de achterkant (niet aan de zijkanten), de zijkanten worden ook meegeschilderd. Tegen meerprijs kan het schilderij worden afgelakt met een vernis voor een langdurige bescherming. Dit is echter niet nodig en lang niet altijd mooier.

De kosten voor verzekerd versturen zijn meestal 20 euro, afhankelijk van het formaat. De kosten voor grote formaten (groter dan 160x60 cm) schilderijen verzenden zijn behoorlijk hoog (120 euro), afhalen in Amstelveen (nabij Amsterdam) geeft dan de voorkeur - mits het in uw auto past.

Weet je al wat voor schilderij je wilt? Vraag dan de prijs aan >>

Schilderingen voor bedrijven en in woonkamers/ volwassen slaapkamers?

Kijk op de andere website: http://www.birgitcharles.nl/muurschilderingen

Muurschildering

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 


Muurdecoratie voor volwassenen 

Woonkamer of slaapkamer?

muurschildering slaapkamer

Stilleven voor in de keuken:

muurschildering in keuken

keuken wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering 


Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>