Prijs van jouw muurschildering

De prijs van een schildering hangt af van wat er geschilderd wordt (ontwerp en kleurgebruik), het formaat (in mindere mate), je muur (glad of structuur en kleur van de muur), je adres en hoeveel voorwerk het is (meedenken met jouw kamer en een ontwerp bedenken is meer werk dan een schildering van mijn website nog een keer maken). Met al die factoren is het lastig om een gemiddelde aan te geven.

Vaak ligt de prijs tussen 400 en 500 euro inclusief 21% BTW, materiaal en reiskosten. Het kan echter ook meer kosten, zeker bij meer uitgebreide schilderingen met meerdere figuurtjes. De totaalprijs is dan eerder 600-950 euro.

 

Veel referenties van blije klanten

Judith Bovy-van Vugt: "Nadat Birgit in 2015 naar volle tevredenheid een muurschildering in onze eerste babykamer had gemaakt, hebben we haar nu gevraagd voor de 2e babykamer. En wat is het weer een onwijs gave schildering! Wij krijgen er nu al veel complimenten over. Alle wensen konden makkelijk verwerkt worden. En verder verliep het contact met Birgit heel prettig en is het ook gewoon heel gezellig als ze er is :-)
Kortom: echt een aanrader voor iedereen!"

 

Wil je de prijs weten van jouw schildering? Vul dan onderstaand je gegevens in. Je krijgt binnen 2 tot 5 werkdagen antwoord.

Browse files
Size limit for each file is 5.00 MB

  Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

   

  Nog even rond kijken? Ga naar muurschilderingen >>

  birgit muurschilderingen

  Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amsterdam (incl. Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Den Haag, Lelystad)


  Werkwijze

  Wil je meer weten over de muurschilderingen?

  werkwijze-muurschilderingen

   


  Op de hoogte blijven?

  Volg BIM op Facebook!
  Volg BIM Muurschildering op facebook