Corona beleid

Volgens de richtlijnen van het RIVM mag ik doorwerken. Dit doe ik graag, maar wel met beleid. Niet alleen voor mezelf en om het zorgstelstel te ontlasten, maar ook voor alle zwangere vrouwen bij wie ik na jou schilder.

 

Al denken veel mensen dat ik altijd bij klanten werk: het grootste deel van mijn werktijd was al op kantoor/in atelier. Dit scherp ik nu verder aan: meer digitale opdrachten (geboortekaartjes) en schilderijen op canvas. De muurschilderingen maak ik de komende tijd bij meestal 1 huishouden (heel soms 2) in de week. Verder hou ik me aan social distancing.

 

Ik hou me aan 1,5m afstand, ook bij jou thuis. Ik vertrouw erop dat je deze afstand respecteert. 

 

Normaal gesproken is het prima als er familie of vrienden komen kijken. Om deze periode door te komen, vraag ik jullie om helemaal geen mensen bij jullie thuis uit te nodigen in de uren dat ik er ben, ook niet als ik in een kamer boven aan het schilderen ben. Graag bij het maken van de afspraak overleggen als jullie dit anders willen. 

 

In geval dat ik verkouden/ziek wordt. Je mag er in dat geval voor kiezen om onze afspraak te annuleren. Ik doe mijn uiterste best om iedereen op tijd te voorzien van een schildering.

 

Als je zelf klachten hebt of iemand in je naaste omgeving, kom ik dezelfde week en de week erna niet bij je schilderen. Afspraken mogen kosteloos verzet worden naar enkele weken tot 3 maanden later. Wel graag zo spoedig mogelijk aangeven.

 

Aangezien de kans nu veel groter is dat afspraken uitgesteld worden, raad ik je aan niet meer te wachten totdat je in je verlof zit. Beter een paar maanden van te voren zodat er marge is. 

  

Contact en prijs schildering aanvragen >>

 

Bekijk muurschilderingen >>

 

Muurschilderingen

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

 

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 

 


Muurdecoratie voor volwassenen

Woonkamer of keuken?

portret wanddecoratie slaapkamer
silhouet landschap wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>

 


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen

 


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering

 


 

Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


 

Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>