Over BIM

Mijn naam is Birgit Charles-Amersbeek en ik maak muurschilderingen en schilderijen in kinderkamers onder de naam BIM Muurschildering, van het ontwerp tot en met de realisatie. Ik haal voldoening uit het maken van mooie, vrolijke schilderingen en vind het leuk om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten én blij te maken met een schildering.

 

Al van jongs af aan ben ik gek op knutselen en tekenen geweest. Zo was ik altijd bezig met het natekenen van plaatjes. Met name Disney figuurtjes, maar ook de Troetelbeertjes waren mijn favorieten. Soms ontwierp ik zelf bedachte figuurtjes, dit waren meestal dieren.

 

Hoewel ik vroeger graag tekenaar wou worden, heb ik in de eerste plaats toch gekozen voor een 'zeker' beroep en jaren op een totaal ander werkgebied gewerkt. Het schilderen op canvas kwam pas later, af en toe naast mijn baan.

 

Veel mensen dromen ervan om het roer totaal om te gooien. Bij velen blijft het daarbij. Ik heb in 2011 besloten om mijn droom te realiseren met BIM Muurschildering en Schilderijen. Wat begon als 'leuk om te doen' is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Niet alleen vanwege het bedenken en het maken van de schildering, maar ook door de vele enthousiaste en positieve reacties van klanten. Daar ben ik heel dankbaar voor en hoop het nog vele jaren te mogen voortzetten.


Bekijk hier meer informatie over mijn werkwijze voor de muurschilderingen.

 

 

 

Overig werk

De schilderingen die ik prive maak zijn meestal figuratief of surrealistisch. Daarnaast schilder ik graag bloemen, al dan niet aan een grote tak.

 

Op www.birgitcharles.nl staan sinds kort meer werken, ook muurschilderingen voor volwassenen en bedrijven.

 

 

Volg BIM op Facebook   

     Wilt u op de hoogte blijven? Like BIM op Facebook!
 

 

 

birgit-charles

 

Bloemen wanddecoratie

   Bekijk deze op www.birgitcharles.nl