Hazeltje muurschildering


Hazeltje, het konijntje uit het boek "Raad eens hoeveel ik van je hou". Meerdere Hazeltje muurschilderingen maken het tot een thema in de babykamer. Hazeltje die aan de vlinders snuffelt, een bloemetje verborgen houdt voor de ander en Hazeltje die op de kast probeert te springen. Zowel op de gekleurde muur als de witte muur komen de schilderingen mooi uit.

hazeltje
hazeltje babykamer hazeltje muurschildering

hazeltje springend op kast

hazeltje bloem

 

 

Landschap met Hazeltje en Grote Haas

Muurschildering van een scene uit 'Raad eens hoeveel ik van je hou' waar Hazeltje op een boomstam tegen Grote Haas praat. Een uitgebreid en kleurrijk landschap met allerlei bloemen, boom en kleine diertjes zoals een libelle, vlinders en slakje. Op een andere muur in de kamer (boven het bedje) nog een los Hazeltje met een veertje, samen maakt het een complete babykamer in Hazeltje thema.

raad eens hoeveel ik van je hou
hazeltje veertje babykamer raad eens hoeveel ik van je hou muurtekening

 

 

Hazeltje en Grote Haas met tekst

Vrolijke muurschildering waar Grote Haas Hazeltje in de lucht ophoudt. In plaats van 'I love you' uit de Engelse variant 'We love you to the moon and back', sprekend vanuit de ouders van het kindje. Om een idee te krijgen van het formaat van de schildering, sta ik er zelf bij.

we love you to the moon and back

 

 

Hazeltje in grijstinten

Hazeltje kan natuurlijk ook in grijstinten gemaakt worden met een kleuraccent. Hier met blauw voor een jongetje. Het haasje ligt op een wolkje te kijken naar de maan: een referentie naar de tekst uit het boekje 'Ik hou van jou tot aan de maan - en terug'.  De schildering is gemaakt voor boven het bedje in de hoek van een babykamer. De babykamer van zijn grote broer heb ik 2 jaar daarvoor geschilderd, ook in grijstinten met blauwe accenten maar dan een ander thema/figuurtje. Zijn grote broer Jay heeft inmiddels een nieuwe schildering met een vliegtuig.

hazeltje grijstinten

 

 

Meer muurtekeningen

FILTER door op een woord te klikken.

Wanddecoratie

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

In heel Noord-Holland en in de provincie Utrecht. Flevoland, Gelderland en Zuid-Holland binnen een straal van 75 km vanaf Amsterdam.

 


Werkwijze

Wilt u meer weten over de muurschilderingen? Lees informatie over de ondergrond, ontwerpen, prijzen en verf.

werkwijze-muurschilderingen

 


Op de hoogte blijven?

Volg BIM op Facebook!
Volg BIM Muurschildering op facebook

 


 

Kinderkamer canvas

Wist u dat...
U naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken door ons?

 


 

 

Muurdecoratie voor volwassenen

Woonkamer of keuken?

portret wanddecoratie slaapkamer
silhouet landschap wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>